Само преди ден се заговори как Софи Маринова отново се

...
Само преди ден се заговори как Софи Маринова отново се
Коментари Харесай

Брутална издънка! Гринго за Софка: Докато й смуча парите, няма да я оставя! (стигна до ушите й, ще го издере)

Само преди ден се заприказва по какъв начин Софи Маринова още веднъж се е хвърлила в обятията на своя прославен Гринго и даже се кани да се омъжи отново за него. Чудесна новина за самия Тодор Давидов, който от години живее на неин тил, а на всичко от горната страна я биеше, счупи й ръката и непрекъснато се замесваше с полицията.

Давидов прекара известно време и в немски пандиз, само че очевидно присъдата му е изтекла и се е " повърнал " в родината. Където мигновено потърсил Софка, а тя взела, че го прегърнала. Още го обичала, благата, а сърце не трае...

Близки до Софито разказваха преди ден, по какъв начин са потресени и гневни от обстоятелството, че е толкоз изгубена, че не запомнила какво й е предизвикал той и отново се върнала при него. " Ще я съсипе, тя би трябвало хептен да е изкукала ", вайкаха се хората.

Е, очевидно като Софито няма доста разум, изключително в интервал на любовно затъмнение, то ориста си споделя работата и я пази. До ушите й стигнали приказките на същия този " чаровник " Гринго, който направил бруталния гаф да се похвали пред аверчета, че Маринова му е в забрадка вързана.

" Как ще я оставя, бе?! Никога няма да я оставя, до момента в който й смуча парите, а тя доста парички знае да изкарва. Пък и ме обича, мога да си скитам с други, а след това елементарно я заблуждавам. Малко джиджи-биджи в леглото и е подготвена ", хилел се Гринго, само че в този момент надали му е до смях, тъй като Софи Маринова била подготвена да го " сготви ".

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР