Само преди ден, красивата изпълнителка предизвика истински фурор в социалните

...
Само преди ден, красивата изпълнителка предизвика истински фурор в социалните
Коментари Харесай

Бременната Риана е „развълнувана да бъде майка“. Тя и рапърът са най-сладките бъдещи родители

Само преди ден, красивата изпълнителка провокира същински възторг в обществените мрежи, като изтекоха нейни фотоси със настоящия ѝ сътрудник – рапърът и режисьор на музикални клипове Раким Мейърс, по-известен с псевдонима си Ейсап Роки (A$AP Rocky). На фотосите ясно се вижда, че 33-годишната музикална изпълнителка е бременна.

Неочакваната вест развълнува освен нейните фенове, само че и целия свят. Феновете на певицата останаха прелестно изненади и побързаха да честитят бременността ѝ, споделяйки нейни фотоси в обществените мрежи.

Фотосите, които обиколиха виртуалното пространство събраха хиляди мнения и реакции, като рапърът и певицата се трансфораха в най-обсъждана двойка. На фотосите двамата влюбени наподобяват щастливи, като на една от тях, той нежно я целува по челото, наслаждавайки се на споделения миг.

Припомняме ви, че още през през май 2021 година A$AP Rocky описа на GQ за романса си с Риана, като я назова „ любовта на живота ми “. Запитан какво е да си във връзка, той сподели: „ Толкова е хубаво, когато имаш единствената ”.

Това е първото дете, което чака екзотичната хубавица. Тя мина през доста сложни моменти освен в любовен, само че и в професионален проект през последните 10 години. Въпреки това не се отхвърли да продължи да се бори и да търси любовта.

Риана се подреди измежду най-богатите музикални реализатори, като положението ѝ се пресмята на 1.7 милиарда $, съгласно Forbes. Това я трансформира в най-богатия музикант в света и я слага на второ място в класацията на най-богатите дами бизнесмени,  а преди нея е Опра Уинфри.

Барбадоската хубавица има компания за козметика и долни дрехи, които имат непостижим триумф и я трансформират в една от най-богатите и авторитетни дами в света. През миналата година Риана бележи още един триумф, като я афишират за народен воин на република Барбадос.

Преди няколко дни се навършиха шест години от последния албум на Риана, а почитателите скрито се надяват майчинството да се трансформира във вдъхновяваща муза за певицата, както се отрази на Мадона и Келис Роджърс, да вземем за пример, като записаха едни от най-големите си шлагери откакто станаха майки.

У нас новината не закъсня, а с нея последваха и голям брой мнения, от които честитки, само че и злостни забележки по отношение на облеклото на певицата на фотосите.  Припомняме на всички, че Риана е постоянно друга, постоянно истинска и сервира посредством неповторим метод протичащото се в живота ѝ. Нейният жанр на обличане постоянно е бил по-ексцентричен и несъмнено запаметяващ се и хубав, а розовият цвят несъмнено отива на шоколадовия загар на певицата и наподобява като същинска кукла Барби.

Стилът ѝ показва нея самата и демонстрира мощното наличие, което има. Риана безспорно е една от най-красивите певици с най-докосващи песни за всички времена.

Екипът на Щастливите дами пожелава на влюбената двойка доста благополучие и красиви, споделени мигове. А на бъдещата мама Рири – лека бременност и се надяваме детенцето да наследи нейната хубост и гений.

 

 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР