Само преди ден Константин публикува ново провокативно фото и отнесе

...
Само преди ден Константин публикува ново провокативно фото и отнесе
Коментари Харесай

Този Път Папи Ханс Стана За Смях Пред Цяла България! Направиха Го На 2 Стотинки!

Само преди ден Константин разгласява ново провокативно фото и отнесе куп смешки по собствен адрес. Покрай шегите обаче, не мина и без отрицателни и заядливи мнения от феновете му в мрежата. На фрагмента Папи е облечен в ярко розов транспарантен костюм от найлон. Това не е първият ексцентричен костюм, който Константин облича. Папи постоянно залага на ярки цветове в облеклото си и на принтове, които не всеки мъж е податлив да постави. Но този път феновете останаха шокирани.

„ Бъди друг “, написа създателят към фотографията и заваляха мненията. Феновете на Константин са безапелационни, че не е това методът да „ бъдеш друг “. „ Не знам за какво зад всяко „ бъди друг “ или „ бъди себе си “ стои някой, който наподобява като цялостен идиот… “, написа последователка на Трендафилов, възмутена от облеклото му.

Не липсват и много закачливи мнения. „ “Открихме мъжкото Барби… “, „ Само розови найлони ли имаше? “, „ Харесвам повърхностно прилепналото розово зърно, което прозира през розовата мушама “, „ С това ще съм на бала… “, „ И на тази фотография изглеждаш като момиче “, не пестят рецензии почитателите, написа " Разкрития ".

Оказва се, че Папи просто извършва професионалните си отговорности като модел и популяризира компания за екстравагантни мъжки костюми. А грубите мнения и обиди изобщо не го тормозят. Но даже и да желаете няма да можете да имате костюм като на Константин, тъй като той е „ единствен “.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР