Само преди броени минути стана ясно, че Петя Дикова и

...
Само преди броени минути стана ясно, че Петя Дикова и
Коментари Харесай

Щастлива новина: Петя Дикова роди за втори път, ето как кръстиха бебето

Само преди броени минути стана ясно, че Петя Дикова и Илиян Любомиров са станали родители за повторно. Щастливият баща показа новината в своя формален Facebook профил.

Илиян написа, че Петя е родила момченце, което са кръстили на негово име - Илиян Илиянов Любомиров.

Виж още:

" И Илиян-младши, и Пипи са добре, за което от сърце благодаря на доктор Анатолий Дуковски, доктор Валери Нецов, доктор Иван Иванов и на целия екип на УМБАЛ " Софиямед ", които направиха раждането в тази изключителна обстановка леко и умерено ", написа разчувстваният татко и се обръща към своята обичана:

" Петя, няма да ми стигне един цялостен живот да те обичам. Благодаря ти, че сбъдваш най-съкровената ми фантазия. Преди теб не познавах щастието. Синко, добре пристигнал на този свят ", приключва посланието. 

Виж още:

Скоро Петя показа необикновен кадър, на който е в компанията на родителите - журналистът Сашо Диков, актрисата Аня Пенчева, само че има и още едно особено наличие на фотографията - синът на Пипи - Александър. Семейният портрет събра хиляди лайкове и десетки възторжени мнения. Известно е, че Сашо Диков и Аня Пенчева са от дълго време разведени и си имат други спътници в живота, само че не веднъж са споделяли, че са изгладили разликите между тях и са близки другари. Това несъмнено си проличава и от фотографията.

Изображение: https://www.facebook.com/iliyan.lyubomirov, https://www.instagram.com/iliyan_lyubomirov/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР