Само преди броени дни започна Сезон 4 на най-екстремното риалити

...
Само преди броени дни започна Сезон 4 на най-екстремното риалити
Коментари Харесай

Интриги и коалиции в Игри на волята! Проговори отпаднала у...

Само преди броени дни стартира Сезон 4 на най-екстремното риалити предаване у нас „ Игри на волята “, а към този момент имаме първи отстранен участник от тима на Безстрашните. Красивата Илина към този момент не е част от борбата за огромната победа, само че пък даже за момент не съжалява, че съумяла да се допре до това премеждие.

Ето какво ни показа русокоската за късия си престой в риалити форма и по какъв начин това преживяване се е отразило на живота ѝ след него.

Ти си първият участник, напуснал Сезон 4 на най-екстремното риалити предаване у нас „ Игри на волята “. Какво не ти доближи, с цел да продължиш по-напред в надпреварата?

За страдание не ми доближи шанс. Второто нещо, което не ми доближи, е умеенето ми да си мълча и да се съгласявам с болшинството. Смятам, че неприятна смешка ми изигра фактът, че си отстоявах мнението и позицията. Не влязох в женска коалиция и естествено бях на пангара.

Очакваше ли да си тръгнеш толкоз бързо от играта?

Ако би трябвало да си призная, въобще не чаках да си потегли толкоз бързо от играта. Мисля, че съм много по-адаптивна и можех да покажа още доста качества - както чисто човешки черти в характера ми, по този начин и физическите си благоприятни условия. Моите залози бяха, че сигурно ще стигна доникъде на предаването, тъй че това ми пристигна малко като гръм от ясно небе, само че всяко зло за положително. Взела съм си поучения и заключения. За в бъдеще грешките, които съм позволила, няма да ги позволявам, което считам, че е най-важното и това ще си остане едно незабравимо преживяване и като цяло се надявам да ми донесе позитивизъм.

Има ли нещо, за което съжаляваш, че не си направила за дребното време в „ Игри на волята “?

Съжалявам, че не се отпуснах толкоз бързо. Една седмица в предаването е доста дребен интервал, с цел да покажеш всичко от себе си, само че в подобен вид риалити формат нямаш толкоз време да се адаптираш. Сега към този момент го осъзнах това. Смятам, че можех да покажа и друга страна от характера си, сигурно не съм толкоз сериозна и обрана. Имам и много занимателни страни, само че се надявам да ги покажа някъде другаде.

Какво мислиш за основаването на обединения?

Смятам, че във всяко едно предаване се образуват обединения, макар че спечелилият е един. Аз съзнавам, че с цел да стигнеш напред до един стадий в играта, би трябвало да играеш в коалиция. Според мен с цел да играеш в коалиция, би трябвало да бъде с хора, които ти харесват и хора, които смяташ, че са те докоснали по някакъв метод. Аз персонално не бих играла с хора, които са на друг полюс от мен единствено и единствено да стигна напред в играта. Смятам, че е доста по-важно да имаш чест и достолепие, в сравнение с да направя всичко непременно, с цел да стигна малко по-напред.

Успя ли да се сприятелиш с някого от твоето племе на Безстрашните?

Да, сприятелих се с някои от участниците. Към днешна дата считам, че с всички съм в положителни взаимоотношения - на някои, несъмнено, съчувствува повече, на някои по-малко. Към днешна дата съчувствува доста на Лефтеров, на Фифо. Не желая да прозвучи сякаш  съчувствува единствено на мъже, само че това са обстоятелствата сега.

Най-трудният ти миг в Игрите?

Най-трудният ми миг може би е Съветът. Повечето хора си мислят, че физическата част е най-трудна. Аз персонално чаках да е една концепция по-лесна, само че в случай че би трябвало направя състезание сред физическата и психическата част, несъмнено психическата взема превес, тъй като когато си на съвет и чуеш неща за себе си, с които не си склонен, несъмнено ти работят на душeвността и на прочувственото положение. За мен това беше в действителност сложен миг и го одобрих персонално - изключително поради нещата, за които считам, че бяха верни.

Как се оправи с дребното избор на храна?

Аз не съм имала проблеми с храната, макар че в действителния живот си похапвам много от всичко, само че за толкоз къс интервал от време не съм мога да усетя неналичието на нещо. Все отново бяхме на стопанството и там имахме някаква храна. На мен персонално ми беше окей. Хората, които са на друга територия или след това в играта, в случай че мине малко повече време, сигурно усещат много по-голяма липса.

Научи ли нещо ново за себе си?

Не бих споделила, че съм научила доста нови неща за себе си. Затвърдих част от мнението ми, което считам, че е много позитивно, тъй като аз знаех, че бих си отстоявала мнението и позицията, само че не знаех дали съм задоволително смела да го направя, макар че бих била отхвърлена от болшинството. Уверих се, че съм смела, тъй че племето на Безстрашните си беше тъкмо попадение. Евентуално за в бъдеще бих се старала да се отпущам малко по-бързо и да се приспособявам.

Кое твое качество превъзхождаше другите участници в предаването?

Смятам, че бях деликатна и толерантна и макар че си показвах мнението, не прекрачвах граници. Не минавам на личностна основа, не бих обидила никого с личностни характерности. По-скоро бих си споделила доводите по образован метод - колкото и да не звучи непретенциозно.

Доволна ли си от представянето си в Игрите?

Доволна съм от представянето си, тъй като бях себе си и в действителност знам, че това звучи като факсимиле, само че сега не бих се хванала за нещо, което бих трансформирала. Ако би трябвало да върна времето обратно, безусловно по същия метод ще си изиграя играта. Смятам, че по този начин би трябвало да се вършат подобен вид риалити формати, тъй като в случай че вероятно бях влезнала в някаква игра, след това щях да скърбя, че хората са видели някакъв подправен облик от мен и ще ми е кофти, а сега или са ме харесали, или не, само че това съм си аз. Просто скърбя, че не останах още малко.

Участието ти в Игрите отрази ли се на живота ти отвън шоуто?

Към момента присъединяване ми не се е отразило по никакъв метод, не преставам да имам същото всекидневие, само че сигурно има малко по-голям интерес от хората. Получавам разнообразни известия, само че не мога да скрия, че това ми харесва, множеството са позитивни. За момента не съм изпитала някакъв хейт, за което съм доста признателна на всички. Чисто битово към всекидневие всичко си е едно към едно.

Нещото, което най-вече ти липсваше от външния свят бе?

За една седмица не мога да каже, че нещо ми е липсвало супер доста. Аз съм влезнала в това предаване с ясната цел и предпочитание да вземам участие. Така че би било малко несериозно да кажа нещо за неналичието на храна, неналичието на другари и по този начин нататък. Искала съм да го направя, направила съм го. Тогава бях фокусирана единствено върху играта и не ми е липсвало нищо съответно.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР