Само преди 58 дни сезонът на Арсенал беше в сериозна

...
Само преди 58 дни сезонът на Арсенал беше в сериозна
Коментари Харесай

В рамките на променящото сезона пътуване на Арсенал в Дубай, което видя Микел Артета да доказва, че собствените му играчи грешат

Само преди 58 дни сезонът на Арсенал беше в сериозна заплаха да се разпадне.

Те се бяха разрушили от ФА Къп и следващите провали във Висшата лига от Уест Хем и Фулъм ги оставиха на пет точки зад водача Ливърпул. В седемте мача преди паузата по средата на сезона в Дубай те съумяха да реализират единствено три победи, бяха отбелязали единствено 10 гола и изглеждаха обезверено нуждаещи се от нов нападател.

Но необикновено, откогато се завърнаха от едноседмичното си слънчево пътешестване, те завоюваха седем поредни мача във Висшата лига, вкараха 31 гола в процеса и позволиха единствено три пъти.

Обратът във форма и орис е удивително, като Деклан Райс го назова „ адско завръщане “, защото той призна, че Дубай се е трансформирал в повратна точка в техния сезон‌

Поглеждайки обратно, имаше няколко несъгласни гласа в съблекалнята по отношение на отиването в Дубай, като няколко играчи даже се чудеха дали не е по-добре да си останат у дома и да презареждат.

Но в случай че Арсенал си отиде за...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР