Само по NOVA говори майката на загиналия при фаталния инцидент

...
Само по NOVA говори майката на загиналия при фаталния инцидент
Коментари Харесай

Майката за загиналия парашутист: Иска ми се да му кажа Мише, Мишленце и да го гушна

Само по NOVA приказва майката на починалия при съдбовния случай край Ботевград парашутист. Високо в небето е мястото, където Михаил Стойчев се чувствал най-щастлив. В петък трябвало да отпразнува 28-я си рожден ден. „ Мустакатко. Седи от горната страна и ни се смее сега. Както споделя татко му: „ Такъв пестник ни удари, че не знаем на кой свят сме ”. Ние тук страдаме за него, скърбим, защото ще ни липсва. Да му кажа: „ Мише, Мишленце ”, да го гушна. Това към този момент няма по какъв начин да се случи, ще остане единствено един спомен ”, споделя Деница Велева, майка на Михаил.

Жената схваща от новините, че се е случил случай с парашутист. „ Когато разбрах, карах. Нормално е всяка майка, която знае за пристрастеността на детето си, да му се обади. Звъннах, само че не ми подвигна ", описа Деница.

„ Мишо беше най-слънчевото дете, което съм виждала. Невероятен човек. Всеки, който е докоснал по някакъв метод, го е трансформирал към по-добро. Той и дребният ми наследник са моите най-големи учители за това по какъв начин би трябвало да бъде живян този живот. Не да се борим, а да вършим това, което ни харесва ”, сподели още тя.

„ Според мен това, за което е мечтал, е да види свят. Посетил е доста места, доста острови, срещнал се е с доста забавни хора. Пътувал е в Америка ", добави майката на Михаил.

Най-голямата му пристрастеност била да се рее в небето. Ходил е на образования по свободно рухване в чужбина. Майка му даже спряла да брои какъв брой скока е направил. „ Бяха над 350. Той искаше да се усъвършенства, харесваше му ”, добави тя. 

Ръка за ръка във въздуха в последните две години е с един от най-близките си другари - Стоян Димков. Винаги дружно, с изключение на във съдбовния миг.

„ Първото нещо, което си казваш като видиш Мишо, е какъв брой е ухилен, с топъл и положителен взор, прикрит зад един засукан мустак. Аз не съм го виждал ядосан, нацупен, смутен ", сподели приятелят на Михаил.

След случая в сряда управляващите повдигнаха обвиняване против притежателя на балона, от който беше осъществен съдбовния скок. Балонът не е имал лиценз. Въпреки това Деница споделя, че нищо няма да върне детето ѝ.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР