Само по bTV говорят полицаите, които преследваха и задържаха нарушителя,

...
Само по bTV говорят полицаите, които преследваха и задържаха нарушителя,
Коментари Харесай

Само по bTV говорят полицаите, задържали шофьора след гонката в София


Само по bTV приказват служителите на реда, които преследваха и задържаха нарушителя, който е бил зад кормилото с отнета брошура. Прокуратурата упрекна и задържа за 72 часа 32-годишния Димитър Софрониев, който е осъждан.

Мъжът е отказал тест за опиати, както и кръвна опитва във ВМА.

32-годишният Димитър Софрониев е арестуван във 2-ро РПУ в София, който през вчерашния ден не се подчини на полицейско предписание, мина на няколко кръстовища на алено, стигна се по-късно и до неговия арест, арестувана беше и неговата спътница.

Софийската районна прокуратура упрекна мъжа за дръзкото действие. Той е арестуван за 72 часа, неговата спътница ще бъде разпитана.

24 часа след гонката и показния арест успяхме да беседваме с служителите на реда, които преследваха и задържаха Димитър Софрониев и спътницата му.

Полицаите Асен Перфанов и Георги Груев виждат автомобила.

„ Премина доста рисково сред пресичащи пешеходци на пешеходна пътека с риск да ги блъсне. Привлече ни вниманието и тръгнахме след него. Забелязахме, че мина и на алено. Подадохме му сигнал, той форсира, не се подчини, мина на още два светофара начервено, с доста рисковани обстановки за пешеходците “, изясни Асен Перфанов.

Искат подкрепление. Другият екип от служител на реда блокират пътя му в дребната еднопосочна уличка.

„ Видя се, че няма да стане с положително, трябваше да го респектираме с оръжие “, съобщи младши специалист Николай Русимов.

„ Той се държеше несъответстващо, продължаваше да не изпълняваше разпорежданията, наложи се да респектираме с оръжие. Скочи на задната седалка и изяде нещо “, добави Асен Перфанов.

Да кара без брошура не е първото му нарушаване на пътя.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР