Само пет дни след доставката на нов автомобил , воланът

...
Само пет дни след доставката на нов автомобил , воланът
Коментари Харесай

Шофьор на Tesla: Само пет дни след като си купих колата, воланът ѝ се откачи в движение

Само пет дни след доставката на нов автомобил, кормилото му пада в придвижване. Прерак Пател, притежателят на автомобила, кара по автомагистрала покрай Woodbridge Mall в Ню Джърси със брачната половинка и децата си, когато се случва случаят.

Движех се с естествена скорост в лявата лента, когато внезапно в ръката ми остана този волан. По Божия благосклонност зад мен нямаше никой. Свалих крайници си от педала и едвам съумях да спра преди бариерата на пътя.
Разказва Пател пред Insider. 
На полицията са били нужни 10 до 20 минути, с цел да дойде на мястото на случая, и че по-късно автомобилът е бил изтеглен в близкия сервизен център на Tesla.

Снимките на кормилото наподобява демонстрират, че той е изцяло обособен от кормилната колона, като се държи единствено на оголени жици. Пател разгласява няколко фотоси от случая в Twitter.

Мъжът към момента не е взел автомобила си от сервизния център, само че съобщи, че представител на сервиза му е споделил, че липсва болт от кормилната колона. По думите му той постоянно е желал да си купи Tesla и е видял опция, когато компанията е понижила цените на своите Model Y и Model 3 на 13 януари. 
Той поръчал автомобила в същия ден, в който били оповестени пониженията на цените.
Сега не е сигурен, че желае още веднъж да кара колата, защото усеща, че ще изложи фамилията си на риск.

Ако ми върнат същата кола, няма да се усещам удобно да я карам. Поисках да ми бъде възобновена сумата. Поисках нова кола.

Пател сподели, че се пробва да контракти решаването на казуса с отдела за обслужване на клиенти на Tesla. Междувременно той е разказал за казуса в Twitter, като е разгласил диалози с представители на отдела за обслужване на Tesla. Събрал е над 2 милиона прегледа.

Основната ми цел в Туитър е да накарам Tesla да подобрят контрола на качеството, с цел да не се постанова друго семейство да минава през това. Искам компанията да поеме отговорност обществено.

Коментирайте публикацията в нашите. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във, и ни последвайте в и или изтеглете приложението на Kaldata.com за, и!
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР