Само основният персонал“ ще остане в посолството на Канада в

...
Само основният персонал“ ще остане в посолството на Канада в
Коментари Харесай

Канада намалява персонала на посолството на Хаити на фона на „нестабилната ситуация“

Само „ главният личен състав “ ще остане в посолството на Канада в Хаити, защото Отава споделя, че краткотрайно понижава размера на своята задача в карибската страна.

< img src= " https://d21y75miwcfqoq.cloudfront.net/70c8fc80 " alt= " " style= " position:absolute;width:1px;height:1px " referrerpolicy= " no-referrer-when-downgrade " >

Глобалните въпроси на Канада (GAC) обявиха в изказване от четвъртък, че вършат това поради „ нестабилната обстановка “ в страната.

„ Канада краткотрайно понижава главния личен състав в посолството си в Хаити. Преместеният личен състав ще продължи да извършва отговорностите си от трета страна. В сходни обстановки краткотрайните съкращения на задачи не са необикновени “, сподели GAC.

„ В тези сложни времена посолството на Канада ще продължи да поддържа канадците, които остават в страната, както и Хаити и хаитянския народ. Посланикът на Канада в Хаити също ще остане в страната и ще продължи да ангажира хаитянските заинтригувани страни и интернационалните сътрудници към използването на поли...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР