Само още един гол е липсвал на националния отбор по

...
Само още един гол е липсвал на националния отбор по
Коментари Харесай

Кръстаич видя напредък след равенството на националите

Само още един гол е липсвал на националния тим по футбол - това разгласи селекционерът на отбора Младен Кръстаич след.

Българският състав игра с човек повече над 70 минути, само че вкара единствено едно попадение.

" Всички сте видели какво се случи на терена. Всичко беше доста добре, само че само ни липсваше гол. Имаше 20 ъглови удара, 24 удара към вратата на домакините и ни липсваше един-единствен гол - 75 минути доминирахме. Липсваше само един гол за нас ", сподели Кръстаич.

Според него се е видял прогрес в тима, а сръбският треньор добави, че не се тормози за поста си.

" Всеки ден ме питат за бъдещето. Всеки ден е значим за бъдещето ни ".

" Не мога да се дразня на играчите, дадоха максимума. Може би в първите 15 минути бяхме малко обезпокоени от значимостта на мача. Но не мога да ги упреквам в нищо. Играхме добре, офанзивно ", добави Кръстаич.

След три дни българите одобряват Сърбия в Разград.

" Ще се опитаме да създадем по този начин, че да не паднем духом, както беше след Черна гора. Все отново приказваме за млад тим, не можем да създадем нищо за един ден. Трябва да се види психически по какъв начин сме готови. Играхме задоволително добре, само че това е крайният резултат 1:1 и ние би трябвало да се съобразим с този факт ".

Според Илия Груев тимът не играе безидейно, само че няма късмет.

" Трябваше да вземем този мач. Имахме 20 корнера, 20 удара, държахме топката в 65 % от времето. Не мисля, че сме били безидейни, само че просто нямахме шанс. Най-големият ни проблем е, че не бием. Никой не го интересува по какъв начин играем - всички ще ни пляскат, в случай че печелим с 1:0 или 2:0. Срещу Сърбия би трябвало да демонстрираме самочувствие, тъй като няма какво да губим ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР