Само определени хора имат тези букви на своята длан Линиите

...
Само определени хора имат тези букви на своята длан Линиите
Коментари Харесай

Само определени хора имат тези букви на дланта

Само избрани хора имат тези букви на своята длан

Линиите на дланите ви могат да кажат доста забавни неща за вашата персона. В същото време си коства да се каже, че всеки има главните линии – на живота, мозъка и сърцето. Но единствено избрани хора имат тези букви на дланта си. Разгледайте деликатно дланите си – в този момент ще поговорим за тях!

Основни линии
На първо място, намерете линията на живота. Можете елементарно да го извършите, като погледнете фотографията по-долу.

 Само избрани хора имат тези букви на дланта

Тази линия може да ви опише за продължителността на живота, здравето и ориста ви.

Сега се пробвайте да намерите линията на мозъка. Тя е над линията на живота.

 Само избрани хора имат тези букви на дланта

Тя разкрива такива персонални качества като воля и какъв брой добре човек взема решения.

Линията на сърцето е най-близо до пръстите. Тя разкрива персоналните връзки с вашия сътрудник, вашето семейство. Ето по какъв начин наподобява тя.

 Само избрани хора имат тези букви на дланта

Линията на ориста може да се назова линията на Сатурн. Понякога е доста тънка и къса. В някои случаи – дългаи ярка. Тя се смята за „ линия на кариерата “ (на фотографията по-долу).

Буква М


Това е доста рядко срещано събитие. Ако този знак е на ваша ръка, значи сте упорит и целеустремен човек. Имате ясна визия от какво се нуждаете в живота и по какъв начин можете да го получите. Освен това, в случай че не сте мързеливи, елементарно ще постигнете задачите си, което ще донесе огромно благосъстояние в живота ви. Често подобен знак може да се види на дланите на предприемачи и политици.

Такива хора имат свръхестествена вътрешен глас. Те доста бързо осъзнават, когато другите им желаят зло. Това им оказва помощ бързо и дейно да се движат напред във всеки бизнес. И все пак на такива хора им липсва невзискателност в постигането на житейските цели, те не постоянно употребяват законни средства, с цел да получат това, което желаят.

Буква V


Буквата V приказва за значима задача, която продължава в живота ви. Ваша е отговорността, желанието да разрешите казуса допустимо най-скоро. Показва също равнището на развиване на индивида.

Тези, на чиито длани има V са същински късметлии, другарски настроени и отворени хора, те могат да бъдат наречени душата на компанията.

Буква Х


Буквата X е знак за триумф във всяко начинание. Интересно е също, че такива персони на драго сърце се състезават с съперниците си. Те елементарно вземат решение всевъзможни проблеми, харизматични са. Мнозина ги виждат и запомнят. Значението на знака обаче варира според от това на коя длан се намира.

Знакът на лявата длан демонстрира, че човек има в действителност необикновен капацитет в региона на прочувствената просветеност. Той знае по какъв начин да обича и да се грижи за хората.

Буквата X на дясната длан? Тези хора са доста деликатни, страхотни анализатори, схващат същността на нещата и процесите. Те не работят непринудено.

Ако буквата X е на двете длани, тези хора имат добра сила, разум, прочувствена непоклатимост. Такива хора се стремят да поддържат хармонията на всички места.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР