Само няколко дни след като обяви по-високи цени за своите

...
Само няколко дни след като обяви по-високи цени за своите
Коментари Харесай

Netflix: Fortnite ни е по-голям конкурент от НВО

Само няколко дни откакто разгласи по-високи цени за своите консуматори в Съединени американски щати, Netflix разгласява резултатите си за Q4 2018 и към този момент гледа към бъдещето.
„ Ние се конкурираме с (и губим от) Fortnite повече в сравнение с с HBO “, пишат от компанията в писмо до вложителите си. Всъщност Netflix твърди, че не е фокусирана върху своите непосредствени съперници, без значение дали става въпрос за Disney +, Amazon, Hulu или NBCUniversal , а единствено желае да даде по-добро прекарване за клиентите си.

Що се отнася до нарастването на цените – най-голямото до момента – Netflix удостовери, че то към този момент е реалност за нови консуматори и ще влезе в действие за настоящите клиенти през първото и второто тримесечие. За да оправдае по-високия абонамент, компанията дава обещание доста повече автентично наличие, а може би и по-малко повторения.

Друг детайл, който отличава Netflix от другите стрийминг платформи, са интерактивните прекарвания. След излизането на Black Mirror: Bandersnatch, основният изпълнителен шеф на компанията Рийд Хастингс го окачестви като „ мощен образец “ за съчетание на технология и развлечение и загатна, че се плануват още сходни планове.

Със сериала Elite пък се търси известност измежду испаноезичните фенове.

Netflix явно се пробва да притегли евентуални звезди към истинските си шоута и филми, основавайки се на концепцията, че те могат доста бързо да покачат имиджа си на всички пазари, по метод, който другите компании просто не могат да им предложат.



Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР