Само няколко дни след като известният рапър Доктор Дре бе

...
Само няколко дни след като известният рапър Доктор Дре бе
Коментари Харесай

Съпругата на Доктор Дре го съди за насилие

Само няколко дни откакто известният рапър Доктор Дре бе приет в болница заради мозъчна аневризма, някогашната му брачна половинка Никол Йънг заведе дело, обвинявайки го в домашно принуждение, траяло години, написа "Монитор ".

В правосъдни документи Никол декларира, че артистът два пъти е опирал револвер в главата й, блъснал я е в лицето и я е „ блъскал “ в стената. Двойката се развежда след 24-годишен брак и сега води правосъдна борба за разделянето на имуществото.

Състоянието на изпълнителя, чието име по паспорт е Андре Йънг, се прави оценка на 800 милиона $, а Никол му желае прехрана в размер на 2 милиона $ на месец.

След като той сподели, че в никакъв случай не я е малтретирал, тя излезе с изказванието, че лъже.

„ Представих всички мъчителни детайлности за издевателството, който Андре ми нанесе през нашите повече от 25 години връзка. Той опря револвер в главата ми през януари 2000 година и през ноември 2002 година Удрял ме е два пъти в лицето. През 2006 година той яростно счупи вратата на спалнята, където се криех от него. Той ме унищожаваше словесно и прочувствено дотам, че започнах да пострадвам от посттравматичен стрес “, сподели тя.

Никол разкри още, че полицията се е намесвала.

„ Обадих им се през септември 1995 година, тъкмо преди началото на брака ни, когато той ме блъсна в стена и ме подвигна от земята, държейки ме за врата. Няколко пъти по време на брака мислех да им се обадя още веднъж, само че бях толкоз уплашена от него, че мислех, че полицията не може да ми помогне “, добави тя.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР