Само няколко дни след като излезе от болница след операция

...
Само няколко дни след като излезе от болница след операция
Коментари Харесай

Папата е готов за пътуване до Лисабон

Само няколко дни откакто излезе от болница след интервенция от херния, папа Франциск е подготвен за Световния ден на младежта в Лисабон през август - макар че към момента има усложнения с дишането.


" Някои мислят, че заради заболяването не мога да отида, само че лекарят ми сподели, че мога, тъй че ще бъда с вас ", сподели 86-годишният папа във видеопослание до участниците в събитието на Католическата черква, съобщи Агенция Франс Прес.

" До срещата в Лисабон остават 40 дни, сходно на Великия пост. Аз съм подготвен! Вече имам всичко, нямам самообладание да отида! " - сподели аржентинецът на родния си испански език, държейки в ръка раница с марката на Световния ден на младежта.

Папата, който от десетилетие е глава на международната католическа черква, претърпя тричасова интервенция под обща анестезия на 7 юни, с цел да в профил мъчителна херния на мястото на белег от предходна интервенция.

На визита в четвъртък на църковни филантропични организации Франциск не произнесе квалифицираната си тирада, като сподели на присъстващите, че към момента има усложнения с дишането.

Той споделил, че към момента е " под въздействието на анестезията ", съгласно формалната медия на Ватикана, Vatican News. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР