Само няколко дни, след , че водят преговори за продажба

...
Само няколко дни, след , че водят преговори за продажба
Коментари Харесай

Новата сделка за Нова телевизия вече е в КЗК

Само няколко дни, след, че водят договаряния за продажба на малкия екран, договорката към този момент е в Комисията за защита на конкуренцията.

В петък първо Нова тв, а след това и " Юнайтед груп " потвърдиха слуховете, които текат от месеци – братята Кирил и Георги Домусчиеви продават малкия екран.

" Потенциалната договорка зависи от сполучливото привършване на договарянията сред страните, както и от сключването на обвързващ контракт за покупко-продажба на дялове сред тях и приемането на всички нужни утвърждения от съответните регулаторни органи в България и чужбина ", оповестиха тогава и двете компании.

В понеделник се разбра, че очевидно договарянията са завършили, тъй като притежателят на " Виваком " - " Юнайтед груп ", е внесла в Комисията за защита на конкуренцията (КЗК) документите за договорката за Нова тв.

За да бъде финализирана договорката за продажбата на малкия екран, е належащо тя да бъде утвърдена от Комисия за защита на конкуренцията, тъй като става дума за доста огромен пазарен дял. В понеделник комисията е и следва да се произнесе по договорката.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР