Само няколко дни остават до концерта на немския пост-рок и

...
Само няколко дни остават до концерта на немския пост-рок и
Коментари Харесай

Програмата за концерта на THE OCEAN, LLNN & PLAYGROUNDED на 26.09. в София

Само няколко дни остават до концерта на немския пост-рок и метъл фетиш - THE OCEAN COLLECTIVE със специфичните им посетители от Дания и Холандия - LLNN & PLAYGROUNDED. Датата е 26 септември 2022, а мястото за провеждането на концерта е клуб *Mixtape 5 в София.

Програмата за 26 септември е следната:

18:45 - Отваряне на порти на клуб *Mixtape 5*
19:30 - PLAYGROUNDED /Холандия и Гърция/
20:30 - LLNN /Дания/
21:45 - THE OCEAN COLLECTIVE /Германия/
23:15 - Oчакван край

Запазете датата и мястото за този нечовечен лайв - 26 септември в *Mixtape 5*. Освен именитите THE OCEAN, ще забележим и още 2 супер забавни групи - антиутопичните LLNN от Дания (пост-метъл) & PLAYGROUNDED от Холандия и Гърция (прогресив метъл).

Билети могат да бъдат открити в мрежата на www.bilet.bg, The Wrong Bar или в магазини На Тъмно. До 23:59 на 25 септември билетите костват 40лв. От среднощ на 26 септември, както и на място ще са по 45лв.

Базираният в Германия музикален колектив THE OCEAN (Collective) от 20 години изследва дебрите на тежката и мрачна музика. Изследвайки дълбините на човешкото схващане, космоса, битието и небитието, THE OCEAN разпростират величествени пиеси, отекващи с тежестта на техния почерков пост метъл. Отдавна разпънали рамките на стила и с 9 горещо посрещнати от рецензия и почитатели албума зад тила си, през днешния ден THE OCEAN са жанр сами по себе си, разливайки прогресив метъл търсения със смазващата звукова непорочност и тъмна тежест на пост и слъдж метъла.

През 2020, в разгара на пандемията THE OCEAN издадоха втора част на концептуалния си албум " Phanerozoic " - толкоз въздействащ запис, че и без поддръжката на огромно турне и каквато и да е концертна активност, той влезе в Топ 10 в класацията за албуми на Германия. Първото им турне от три години насам ще ги срещне още веднъж с българските им почитатели - съгласно тях самите едни от най-вдъхновяващите публики, пред които са свирили.

Metal Hammer настояват, че LLNN са една от 10-те най-важни и мощни пост-метъл групи. Revolver разказва звука им като лавинообразни басови грохоти, които се стоварват под ритъма на тежки, нападателни и гневни барабани, удрящи планетата ни със силата на Кинг Конг, а преобладаващите синтезаторни резултати провокират атмосферата и пейзаците на пост-апокалиптични и дистопични фантастики, въодушевени от композитори като Брад Фидел, Вангалис, Джон Карпентър и Стенли Кубрик.

PLAYGROUNDED е прогресив рок група, основана в Ротердам и Атина. Музиката им е цялост от тежък и отегчителен различен метъл с електронни детайли. Формират род, който се опълчва на звука, сравняван с реализатори като Deftones и Massive Attack, Karnivool, The Ocean и Moderat.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР