Само няколко дни ни делят от развръзката на тазгодишното издание

...
Само няколко дни ни делят от развръзката на тазгодишното издание
Коментари Харесай

Програма за четвъртък: Медведев и Циципас в опит да си осигурят място на финала в Рим

Само няколко дни ни разделят от развръзката на тазгодишното издание на Мастърс конкуренцията в Рим, а след вчерашното проваляне на Новак Джокович към този момент е ясно, че ще имаме нов първенец във Вечния град.

През днешния ден следва да бъде завършен конфликтът за трофея, като първи на корта следва да излязат международният №3 Даниил Медведев и огромната изненада на шампионата в лицето на тръгналия от квалификациите Яник Ханфман. Германецът се намира в серия от шест следващи победи, като по пътя си до полуфиналите надви над двама представители на международния топ 10 - Тейлър Фриц и Андрей Рубльов.

Във втория мъжки полуфинал за деня един против различен ще се изправят международният №5 Стефанос Циципас и 15-ият подложен в схемата Борна Чорич. До момента двамата имат пет изиграни срещи между тях, като в три от тях успеха е на страната на хърватина. Гръцкият тенисист е спечелил единствения им конфликт на клей, датиращ точно от Мастърса в Рим през 2018-а година, когато Чорич се отдръпва още в първия сет.

Програмата за четвъртък в Рим:

Централен корт (начало 14:00 часа):

1. мач на двойки

2. Яник Ханфман - Даниил Медведев (не преди 16:00 часа)

3. мач на двойки

4. Стефанос Циципас - Борна Чорич (не преди 21:30 часа)

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР