Само няколко дни ни делят от премиерата на Спайдърмен: Далече

...
Само няколко дни ни делят от премиерата на Спайдърмен: Далече
Коментари Харесай

Какво трябва да знаем за Мистерио, преди да гледаме Спайдърмен: Далече от дома

Само няколко дни ни разделят от премиерата на " Спайдърмен: Далече от вкъщи " . Миналата седмица обърнахме внимание на по-интересните обстоятелства към идния филм.

Сега пък ще изясним и някои неща към новия герои, които ще влезе в киновселената на Marvel. Става дума за Мистерио . Той ще бъде изигран от Джейк Джиленхол и от видяното в филмовите откъси ни се коства, че тази роля му пасва сносно.

Както знаем, следствията на " Отмъстителите: Краят " бяха много съществени и мъчно ще преживеем загубата на обичани герои като Железният човек и Черната вдовица. Животът и киновселената на Marvel обаче не престават, а по какъв метод - би трябвало да разберем от " Спайдърмен: Далече от вкъщи ".

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Jake Gyllenhaal (@jakegyllenhaal) на Май 22, 2019 в 6:09 PDT

От втория филмов откъс стана ясно, че Питър Паркър е вербуван от Ник Фюри за рискова задача в Европа. Тогава в картинката се намесва и Куентин Бек , по-познат като Мистерио. От късото пояснение излиза наяве, че щракването на Танос в " Отмъстителите: Война до безкрайност " е отворило цяло ново измерение, което може да бъде наречено и мултивселена.

От това измерение идва и Мистерио, който е изцяло нов воин в киновселената на Marvel. Той обаче е добре прочут на почитателите на комиксите, тъй като се появява за първи път там още през 1964 година в The Amazing Spider-Man #13.

Мистерио е основан от великото дуо Стан Лий-Стив Дитко. Още с появяването си се трансформира в един от главните врагове на Спайдърмен. Интересното обаче е, че Куентин Бек няма безусловно никакви супер сили. Той обаче е извънредно кадърен инженер и каскадьор.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Mark S. (@sirmark85) на Юли 1, 2019 в 4:49 PDT

Магиите, които прави в комиксите, в действителност са плод на заблуда и доста добра подготовка. В " Спайдърмен: Далече от вкъщи " обаче не наподобява да прави евтини трикове, с цел да впечатлява. Дали във кино лентата качествата му са действителни обаче можем да разберем откакто го изгледаме.

Любопитното към Мистерио е, че когато се появява за първи път в комиксите, хората го възприемат като воин. По-късно обаче излиза наяве, че е надалеч от подобен. А най-голямата му мощ съгласно GamesRadar+ е, че съумява да убеждава хората да имат вяра, че нещо неприятно ще се случи.

Най-стилните звезди на премиерата на " Спайдърмен: Далече от вкъщи "

Нашият любимец несъмнено е Зендая

Това, което Мистерио владее до съвършенство, е да заблуждава шестото възприятие на Спайдърмен. По този метод го изненадва с офанзиви в тил, без даже Спайди да се усети.

От видяното в трйлърите обаче излиза наяве, че в " Спайдърмен: Далече от вкъщи " Мистерио няма да бъде изверг, а даже нещо като наставник за Питър. Двамата дружно ще се опитат да спасят света от чутовни създания, които са пристигнали от измерението на Мистерио.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от The TFM Hunter (@thetfmhunter) на Юли 1, 2019 в 4:33 PDT

В комиксите те са познати като Elementals и ги виждаме за първи път през 70-те години на предишния век в комиксите Supernatural Thrillers #8-15. Там те не идват от друго измерение, само че пък са сходни на тези във кино лентата, тъй като са четири - Хидрон (господарят на водата), Магнум (господарят на Земята), Хелфайър (господарят на огъня) и Зепхир (господарката на ветровете).

Всичко, което знаем за " Спайдърмен: Далече от вкъщи "

Подгряваме - седмица преди премиерата

Остава да разберем дали и във кино лентата създанията ще бъдат четири и с тези имена, само че прекъсването им няма да бъде по никакъв начин елементарно, тъй като владеят естествените стихии.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР