Само няколко дни до рождество Христово и Дядо Коледа се

...
Само няколко дни до рождество Христово и Дядо Коледа се
Коментари Харесай

Дядо Коледа релаксира с подходяща музика и празнични филми

Само няколко дни до рождество Христово и Дядо Коледа се е настанил в бърлогата си, където е решил да се отпусне за известно време. Това разбираме от уеб страницата northpole.com. В момента той е подложен пред алтернативата дали му се гледа някой от обичаните коледни филми или избира да слуша особено приготвения си музикален диск, или пък може би да прочете забавна коледна история.

Главният горски дух Бърт споделя «Много сме заети в цеха. Всяка седмица вършим по две разнообразни играчки. Тази седмица сме на плюшени играчки и влакчета». На уеб страницата northpole.com  можете да прочетете история за всяка една от тях. Достатъчно е да щракнете върху играчката на работната маса, или да кликнете на картинката по-долу. Можете даже да оцветите картинка в историята.

На уеб страницата има и виртуална поща, в която можете да пишете до положителния дъртак. Дядо Коледа в действителност обича да получава писма, в които всички споделят по какъв начин са прекарали миналата година и до каква степен са били положителни или неприятни. Дядо Коледа би желал да получи писмо и от теб, споделя Биф – елфът, който дава отговор за пощата. Всичко, което би трябвало да извършите е да щракнете върху мастилницата на бюрото и да напишете своето писмо до Дядо Коледа. Той пък ще ви отговори до три дни, тъй като е покрит с работа.

Преди всичко обаче дядо Коледа е ангажиран с нелеката задача да довърши листата с послушните и непослушните деца. Да му пожелаем триумф и да се надяваме, че и ние ще сме в листата с подаръците тази Коледа:)  

 

 

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР