Само няколко часа, след като Лудогорец победи Левски с 1:0

...
Само няколко часа, след като Лудогорец победи Левски с 1:0
Коментари Харесай

Сисиньо на прага на престижен топ 5

Само няколко часа, откакто Лудогорец победи Левски с 1:0 на " Герена " с гол на Сисиньо, бразилецът възобнови своя контракт с " орлите " за още година.

Това значи, че той ще запише цели 8 сезона в родната efbet Лига. До момента досегашният български национал има тъкмо 218 мача за Лудогорец във всички шампионати. Те са разпределени по този начин - 146 в елита, 18 за Купата и Суперкупата, както и 54 в Европа, написа " Мач Телеграф ".
 Олимпик (Марсилия) с интерес към състезател на Лудогорец
Олимпик (Марсилия) с интерес към състезател на Лудогорец

Ето детайлности

Факт е, че десният защитник рядко попада под светлината на прожекторите, което е обикновено за бранител. Но той последователно се трансформира във все по-сериозна фигура в историята на разградчани. Защото понастоящем е седми във безконечната класация на клуба по мачове след Светослав Дяков (350), Марселиньо (347), Козмин Моци (296), Вандерсон (269) и Клаудиу Кешерю (244) и Абел Анисе (226).

Тоест той е единствено на 26 срещи от това да влезе в влиятелния Топ 5 на Лудогорец. Имайки поради натоварения календар на " орлите ", Сисиньо може да влезе в петицата до края на 2022 г.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР