Само новината за сватбата на Адел и Рич Пол спечели

...
Само новината за сватбата на Адел и Рич Пол спечели
Коментари Харесай

Пари при пари отиват! Истината за брака на Адел

Само новината за сватбата на Адел и Рич Пол завоюва на двойката няколко милиона. В извънредно изявление звездата призна, че е омъжена. И най-известният управител на баскетболните звезди в НБА публично е неин брачен партньор.

Една от най-богатите певици на планетата, съумя да се омъжи на скромна гала, скрито от всички. А новината заяви в студиото на най-хубавия си другар Алън Кар, който обществено я предизвика да признае.

" Беше доста занимателно. Бях в публиката, когато Алън ненадейно попита " Някой да се е женил скоро? И Адел подвигна ръка и извика " Аз! ", разкрива фен, участвал на сцената. Певицата признава, че е споделила " Да " напълно неотдавна, само че не сподели по кое време.

По-интересно е обаче, че двойката споделя съвсем идентични ползи и финансови благоприятни условия. Пол Рич " тежи " близо 120 милиона $. Той е сключил контракти за своите клиенти в лигата, на стойност над 12 милиарда $. Сама Адел " коства " 138 милиона $, тъй че двамата влизат със солидно финансово портфолио в брака си. Интересно е също по този начин, че Адел е една от дребното огромни звезди в музиката, които заплащат ипотека. Певицата изтегли заем за близо 38 милиона $, с цел да купи голямото имение на Сталоун за 58 милиона $. И на месец заплаща по близо 223 хиляди $, ипотека. Внушителна сума, даже и за опциите на самата Адел... 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР