Само Нинова не знае, че намаленият ДДС не сваля цените“Не

...
Само Нинова не знае, че намаленият ДДС не сваля цените“Не
Коментари Харесай

Депутатът от ГЕРБ и бивш енергиен министър Делян Добрев: Нямаме сигурност на доставките на газ, а само данни за един танкер

Само Нинова не знае, че пониженият Данък добавена стойност не смъква цените
“Не знаем нито за първия танкер, нито за втория. За първия чухме, че се разтоварва в Турция, вторият май се загуби. Трети и четвърти не знам дали има. Нямаме никаква сигурност за доставките, тъй като ние кърпим на парче, ден за ден, месец за месец. За цени не приказвам въобще. Нищо не знаем, но е хубаво да питате ръководещите, ние сме съпротива все пак”.

Така разяснява тематиката за доставки на полутечен газ депутатът от ГЕРБ и някогашен енергиен министър Делян Добрев на брифинг през днешния ден.

Според него вредите от това държавно управление ще продължат една година откакто то към този момент не е на власт.

Добрев напомни, че пониженият Данък добавена стойност не понижава цените и това е потвърдено в света. Това е реалност, който единствено госпожа Нинова не знае, сподели Добрев. В събота и неделя тя изпадна в една доста комична обстановка да изяснява по какъв начин цената на хляба е паднала с 20%, което е неверно. Тя като правист би трябвало да знае, че един текст в закона влиза в действие, откакто е оповестен в Държавен вестник. Тя е правист и социалист, може би повече социалист, в сравнение с правист и по тази причина се обърка по този метод.

Защото не можеш да очакваш закон, който ще е оповестен в Държавен вестник най-рано във вторник да важи от предходната събота”, разясни Добрев.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР