Само ние не сме участвали в управлението, така че само

...
Само ние не сме участвали в управлението, така че само
Коментари Харесай

Няма как да работим с ДПС, БСП и ГЕРБ, защото воюваме с тях

Само ние не сме взели участие в ръководството, тъй че единствено ние можем да кажем, че сме партия на смяната. Всички други са взели участие под една или друга форма на ръководството до момента. Това сподели пред БТВ кандидатът за депутат от " ИТН " Филип Станев.

,,Ние не сме влезнали в политиката, с цел да се обичаме или да приказваме с някого. Да се води диалог с Движение за права и свободи, Българска социалистическа партия и ГЕРБ е освен несъстоятелно, само че и непочтено към гласоподавателите, тъй като същите тези партии провалиха тази страна. Коалиция с тях би звучало като изменничество към българския суверен. Няма по какъв начин да работим с тях, ние водиме война против тях``, добави Филип Станев.

Според него " няма нищо ужасно " в провеждането на предварителни избори.

" В една народна власт няма за какво да се плашим от избори. Най-доброто лекарство за една народна власт са изборите. Избирателите вземат решение, дано те да създадат по този начин, че да няма нови избори и да има кабинет. Ние от " ИТН "  сме готови и имаме нужните специалисти ", увери той.

Филип Станев изрази мнение, че в България няма тъкмо политически хайлайф, а стопански, който е затулен зад политическите партии. Той добави още, че Слави Трифонов е същинският родолюбец, който е потвърдил през годините, че обича страната си.

" Той е по-голям родолюбец от така наречен патриоти, за които си припомням по какъв начин разправяха, че в никакъв случай няма да работят с Борисов, а по-късно Валери Симеонов и Красимир Каракачанов станаха негови вицепремиери ", напомни сценаристът от " Шоуто на Слави ".

Водещият приоритет на партията ще бъде правосъдната промяна.

" Цялата работа с прокуратурата е сбъркана. На първо място тя би трябвало да бъде извадена от правосъдната власт и да отиде в изпълнителната власт, както е в другите страни по света. Съдебната промяна е належаща и незабавна. Отделно от това Спецсъдът и Спецпрокуратурата са бухалки на властта и би трябвало да бъдат махнати. Просто правосъдната промяна е предпочитана задача ", настоя Филип Станев.

На въпрос за служебното държавно управление кандидат-депутатът уточни, че то удостовери някои от подозренията, които витаеха в общественото пространство по ръководството на Борисов, и посочи положителната работа на министрите на вътрешните работи, на финансите и на стопанската система.

Относно пазаруването на гласове Станев акцентира, че това е една от аргументите у нас толкоз години да няма почтени избори.

" На последните избори Бойко Борисов бе претендент за народен представител в 25-ти МИР в София, където бях и аз. Тогава приключих втори с дребна разлика, само че тогава всички гласове в поддръжка на Борисов пристигнаха от ромската махала ", описа той.

На финала Филип Станев бе безапелационен, че Слави Трифонов ще носи своята отговорност към българските жители до дъно.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР