Само на крачка от варненското Ларго се продават два апартамента

...
Само на крачка от варненското Ларго се продават два апартамента
Коментари Харесай

ЦУМ-Варна продава на търг два апартамента до Дупката, цената започва от 2000 евро на квадрат

Само на крачка от варненското Ларго се продават два жилището на търг с очевидно наддаване. Те са собственост на сдружението в разпродажба ЦУМ-Варна.

Обявените начални тръжни цени надвишават 2000 евро на кв.м., само че жилищата са в непосредсвена непосредственост до " дупката " на ул. " Архимандрит Филарет " № 7.

Началните им тръжни цени са надлежно 511 500 лева и 456 800 лева Първият от жилищата е с повърхност 122 кв.м., а вторият 108 кв.м., съобщи морето.нет.

Началната тръжна цена за всеки от продаваемите парцели е избрана според пазарни оценки, направени от самостоятелен оценител Стефан Тодоров Данговски, притежаващ Сертификат за оценителска дееспособност от Камарата на самостоятелните оценители в България.

За да може да се заличи от Търговския указател и от Регистъра на юридическите лица с нестопанска цел към Агенцията по вписванията, сдружението би трябвало да заплати отговорностите си към Община Варна в размер на близо 220 000 лв., произлизащи от изискуем налог недвижими парцели и такса битови боклуци. „ ЦУМ – Варна “. Сумите, останали след погасяване на отговорностите, ще бъдат възобновени от Община Варна след изтриване на сдружението.

Търгът би трябвало да се организира в едномесечен период (до 21 януари 2023г.) от датата на решението на Общински съвет – Варна (от 21.12.2022), от 10:00 часа в гр. Варна, ул. „ Архимандрит Филарет “ № 7.

Размерът на депозита за присъединяване в търга е 10% от оповестената начална тръжна цена за всяка позиция поотделно и се внася по банкова сметка на сдружението BG 04 BPBI 8170 16 00537924 BPBIBGSF, за което се издава съответния счетоводен документ.

Стъпка за наддаване – 5% от началната тръжна цена за всяка позиция поотделно.

Място за закупуване на тръжната документи – гр. Варна, ул. „ Архимандрит Филарет “ № 7 при цена в размер на 200 (двеста) лв., с включен Данък добавена стойност. Заплащането е по банкова сметка на сдружението, аналогично на депозита за присъединяване в търга.

Допълнителна информация може да бъде получена на телефон: 0888 641455
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР