Само на 4 и 5 декември събота и неделя от

...
Само на 4 и 5 декември събота и неделя от
Коментари Харесай

Декември дойде и Ракиено Време настана! Този уикенд в НДК - зала 6 Rakia and Spirits Fest Sofia


Само на 4 и 5 декември събота и неделя от 12,00 до 20,00 в зала 6 на НДК ще се проведе  Rakia and Spirits Fest Sofia

Ще имате опцията да видите събрани на едно място и отворени за дегустация  разнообразни типове гроздови, плодови и анасонови ракии, както и най-популярната китайска напитка байджо,  колекционерски питиета като албански ракии, швейцарска мастика, гръцки сакъз, хърватска траварица, италианска грапа и доста други.



Ще може да се запознате с хората зад щандовете и разпитате за напитките и новостите в производството на ракия и спиртни питиета.
Ще може да пазарувате предколедно . Предстоят светли коледни празници и имени дни, а на бутилка ракия за подарък, никой не би се разсърдил. Осигурена е комерсиална зона от компания Меик 98 с цени на производители за всеки, решил да зарадва близки и другари с качествени и истински питиета. Ще може да хапнете обичайни балкански мезета подсилени с греяна раки йка от барман Иван Карамазов.Ще можете да вършиме фотоси и да се отбелязвате #rakiafestsofia


Официално откриване и обявяване на Медалистите от състезанието за

" Най-добри ракии и спиртни питиета на фестивала "

проведен взаимно със Съюза на енолозите в България на 04.12.2021 година в 1 4 ,00 часа

 

Билети за Rakia and Spirits Fest Sofia 2021 може да закупите от или на място на събитието.

Еднодневен билет - 20 лева включващ: дегустация на ракии и спиртни питиета + 3 бр. токена за извънредни питиета + стъклена брандирана дегустационна чаша+ минерална вода

Двудневен билет - 30 лева включващ: дегустация на ракии и спиртни питиета + 5 бр. токена за извънредни питиета + стъклена брандирана дегустационна чаша + минерална вода

 

Rakia and Spirits Fest Sofia ще е VTR събитие

Ще могат да участват единствено имунизирани (V - vaccinated), хора, показали негативен тест (T - tested) или доказателство за преболедуване (R - recovered).

На територията на НДК стартира работа непрекъснат мобилен лабораторен пункт за тестване. Той се провежда взаимно от НДК и МДЛ Цибалаб ЕООД. Намира се вътре в постройката, а входът е през Билетен център в ляво.Работното време е всеки ден (вкл. събота и неделя) от 16:00 до 19:30 часа.

Ще се вършат бързи антигенни проби на цена от 10 лева, както и ПСР проби.Приоритетно ще се обслужва публиката на събитията и пространствата в НДК.

 Rakia and Spirits Fest Sofia моли за схващане и съблюдаване на въведените ограничения, с цел да пазим взаимно здравето и живота си и да се любуваме дълго на обичаните ни събития и страсти.

 

Очакваме Ви от 4-5 декември зала 6, НДК независим вход за гостите на фестивала на гърба на НДК

 

Допълнителна информация за Rakia and Spirits Fest Sofia 2021  ще намерите на

Фейсбук:

 

 Всички алкохолни питиета, които се оферират на фестивала са налични единствено за пълнолетни лица над 18 години.

Организаторите, производители и формалните представители на марките молят да се употребява отговорно и с мярка!

 
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР