Само на 28 години, Патрик Махоумс е двукратен MVP на

...
Само на 28 години, Патрик Махоумс е двукратен MVP на
Коментари Харесай

Патрик Махоумс потвърждава, че е носил едно и също бельо на всеки един мач от кариерата си в НФЛ

Само на 28 години, Патрик Махоумс е повторен MVP на НФЛ и повторен първенец на Супербоул – и тайната за триумфа на куотърбека на Канзас Сити Чийфс може да е единствено чифт алено долни дрехи. Футболната звезда разкри, че е носил еднакъв чифт на всеки един мач от НФЛ в шестгодишната си кариера.

Това значи, че в продължение на повече от 100 мача Mahomes е носил едни и същи гащи под униформата си на Chiefs. Тайната беше споделена за първи път от някогашния куотърбек на Chiefs Чад Хен – който беше запаса на Махомес сред 2018 и 2022 година – по време на изявление с Адам Шефтър от ESPN в неговия подкаст по-рано тази година.

Хене сподели, че Махоумс е необикновен за доста неща, като неговите бележки. Но когато Хене сподели, че Махомес също е деликатен към бельото си и постоянно носи един и същи чифт, челюстта на Шефтер падна. „ Има неща, които съм виждал и които никой различен не е виждал “, пошегува се Хене.

за деня на играта, тъй че да не са износени и той също ги почиства „ понякога “.

„ Искам да кажа, че в случай че сме в гореща серия, мога да да ги мия, разбираш ли? Просто би трябвало да го продължа да се върти ", сподели той. „ Докато печелим, ще подкрепям суеверието. “

Махоумс беше един от тримата играчи, профилирани в сериала на Netflix „ Куотърбек “ тази година, по време на който той сподели строгите си предварителни обред на играта, осъществяване на суеверни дейности като вървене по полето и загрявка по същия метод преди всяка игра.

Той се причисли към Chiefs през 2017 година и изигра цялата си кариера в NFL с тима. Той се съгласи на удължение с 10 години и $450 милиона през 2020 година и ще има контракт с Chiefs до сезон 2031 година, съгласно NFL.com. Между 2023 и 2026 година той ще завоюва колосалните 210,6 милиона $ – историческа четиригодишна заплата в NFL, съгласно NFL Network Insiders Иън Рапопорт и Том Пелисеро. И той може да направи до $218,1 милиона до края на 2026 година

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР