Само на 25 километра по асфалтов път от Пловдив се

...
Само на 25 километра по асфалтов път от Пловдив се
Коментари Харесай

Изхвърлен хладилник възмути: Всеки ще те кълне! СНИМКИ

Само на 25 километра по асфалтов път от Пловдив се намира Дедево. Селото е сгушено на североизточния скат на Чернатица, хълм от Западните Родопи, а красивата му природа и чудна атмосфера радва локалните и гостите му.

Грозни прояви не липсват и в него, а казусът е до болежка прочут - отпадъци, които се метнати тук-там, напълно несъответствуващи.

Жена е станала очевидец на следствието от  проявата на незнаен, решил да изостави непотребния си ледник на път край селото.

Използваната движимост се откроява блестящо на фона на пролетната гора. Възмутената родопчанка употребява обществените мрежи, с цел да призове виновника да поправи грешката си и да реалокира боклука. Тя не пести мощни прилагателни, като добавя, че постъпката ще бъде наказана от всеки, милеещ за природата.

" Ако идиотът, направил това е в групата, да се самосезира и да си прибере ламарините. И знай, простако, всеки, който мине около тях и милее за природата, ще те кълне ", написа Звезделина К.

Случката буди недоумението на локалните поданици. Те не намират пояснение за хвърлянето на сходна движимост в гората. Металът сигурно няма да се разгради скоро и ще продължи да грози природата.

" Как може? Това са хора, без капка мозък в тиквата ", гласи едно от мненията.

" Ще му го върна у тях! ", кани се жена.

Снимка: Звезделина К.

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР