Само на 21 г. почина поп фолк певецът Денис Теофиков.

...
Само на 21 г. почина поп фолк певецът Денис Теофиков.
Коментари Харесай

Трагедия! Поп фолк певецът Денис Теофиков почина на 21 г.

Само на 21 година умря поп фолк артистът Денис Теофиков. Звездата на " Пайнер " е наследник на известни музиканти, а самият той прохожда на сцената с сполучлив дует с Цветелина Янева, по-късно и с колежките си Емилия и Малката.

Неговите сътрудници Лорена и Антонио споделиха в мрежата а гибелта на младежа.

От " Пайнер " потвърдиха черната новина. В компанията скърбят за загубата на надареното момче, само че не разкриват повода за гибелта му:

" На 21 години ни напусна един от най-хубавите млади реализатори на музикална компания “Пайнер “ – Денис Теофиков. Певецът вечно ще остане в сърцата ни като едно младо и безпределно надарено момче, което за малко се трансформира в кумир за публиката и съумя да изкачи музикалните върхове. Със своята харизма и тотални шлагери, Денис Теофиков, владееше аудиторията, а сцената безусловно заблестяваше, който той се качи на нея.

Винаги ще помним силата, която той влагаше във всичко, което прави и най-много в музиката, силата, която раздаваше за всички нас.

С доста тъга и горест се разделяме с теб, Денис Теофиков, само че ти оставаш вечно в сърцата ни! Поклон пред паметта ти!

Музикална компания “Пайнер “ и телевизия “Планета “ изрича откровени съболезнования на фамилията и околните на Денис Теофиков! "
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР