Само на 20, а вече e поела по много сериозен

...
Само на 20, а вече e поела по много сериозен
Коментари Харесай

Рич Бич ли? Златина Величкова е най-горещото маце в TikTok, при което ще се лекувате скоро

Само на 20, а към този момент e поела по доста сериозен и дълъг път. Златина Величкова не е момичето от блок 42 в Студентски, която ще заговориш ей по този начин. Това е по този начин, тъй като няма да ти обърне никакво внимание. Мацката е студентка по медицина, а в TikTok е една от най-големите БГ инфлунсърки и несъмнено може да бъде конкуренция на Рич Бич. Е, разликата е, че Кьосина демонстрира повече неща, а Златина просто кифлее.

Виж още: Фалстарт! Филип Буков със сериозна контузия, дълго време ще е отвън строя 

Злати е от Кюстендил, само че и тя към този момент живее в София, с цел да преследва огромната си фантазия - медицината, както към този момент споменахме. В свободното си време се занимава със основаване на наличие за обществените мрежи. Злати споделя, че няма цел с видеата и фотосите, прави всичко за развлечение и наслаждение. " Хората внезапно започнаха да ме харесват, стана инцидентно ", сподели в изявление Злати.

Виж още: Много щръкнали и палави: Симона отново сподели зърната си, почитателите във екстаз

Разпускането обаче не е за сметка на образованието. Злати желае да специализира в инвитро процедури, а сферата не е по никакъв начин лесна. Най-хубавото е, че Златина желае да остане в България. " Не желая да се заричам, само че не мисля, че в миналото ще пребивавам и работя отвън България. Искам да остана тук, даже бих желала да имам кабинет в Кюстендил. Лекарската специалност е предопределение, би трябвало да го искаш същински ", споделя Злати.

Виж още: Аштън Къчър оцеля като по знамение: Актьорът спечелил борба с рядко заболяване

Ниското възнаграждение не я плаши, тъй като има вяра, че това ще е единствено първоначално, до момента в който си построява името и натрупа опит. Ако обаче не стане работата с медицината, Злати може да се опитва в музиката. Занимавала се е с пеене до 14-годишна възраст, а с този външен тип може да пробие в редиците на Меди или Галин. Злати обаче не се срами да каже, че не приема насериозно вокалните си качества и не би се върнала към това занимание. 

Изображение: https://www.instagram.com/_zvelychkovaax_/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР