Само на 17 годинитбългарската певица Никол Паласчева е сред новите

...
Само на 17 годинитбългарската певица Никол Паласчева е сред новите
Коментари Харесай

17-годишна българка грабна сърцата на италианската публика ВИДЕО

Само на 17 годинитбългарската певица Никол Паласчева е измежду новите музикални звезди в Италия. Там е известна като Ника Парис. “Когато някой ми каже Никол, имам възприятието, че съм направила гаф и иска ми се карат”, споделя изпълнителката.

Името си избира единствено. Ника, тъй като от дребна всички я назовават на галено по този начин, а Парис ѝ хрумва инцидентно.



На 18 юни, Ника Парис взе участие в един от поредицата концерти, озаглавени Battiti Live в Бари, Италия. Изключително известно музикално събитие, в което вземат участие най-нашумелите звезди на страната. В него тази година вземат участие имена като Fedez, фамозното по целия свят трио IL Volo, Томазо Парадисо.

Българката е поканена да се качи на влиятелната сцена дружно с рапъра Вегас Джоунс. И пеят пред 50 хиляди души. Двамата извършват дуетната си ария Amnesie, в която тя пее на френски, а той - на родния си италиански език.



Песента се радва на голям триумф освен у нас, само че и в Италия и Франция, където влезе в радиокласациите. Ника Парис взе участие в написването на песента дружно с Вегас Джоунс и диджеите ROOM9, написа 24 часа. Парчето се върти с видеоклип, чиито фотоси вършат в Монте Карло и на Френската Ривиера.

След концерта в Бари Ника Парис се върна в България, с цел да се яви на изпитите за довеждане докрай на XI клас в Международна гимназия “Проф. доктор В. Златарски”.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР