Само на 14 години индийчето Абхигия Ананд е един от

...
Само на 14 години индийчето Абхигия Ананд е един от
Коментари Харесай

Индийският Нострадамус: Идат природни бедствия, Русия ще се спаси!

Само на 14 години индийчето Абхигия Ананд е един от най-популярните астролози в света. Той се трансформира в интернет сензация, когато предсказанието му за пандемията от ковид, което направи през август 2019 година, се сбъдна. Младокът разказа с огромна меродавност признаците на бъдещия камшик за човечеството, а също така е прочут и със препоръките си за търговия с криптовалути.

Тези дни Ананд разкри какво чака човечеството в идващите месеци, а и за няколко години напред. Абхигия акцентира няколко основни момента. Той стартира с това, че инфлационната рецесия и криптовалутната рецесия са съществени провокации, пред които ще се изправят страните, изключително огромните.

Индиецът съобщи също, че през идващите две години ще има преразпределение на зоните на въздействие по света. Геополитическата обстановка ще остане напрегната. Що се отнася до епидемиите, пророкът приказва за нов вариант ковид, който ще бъде не по-малко рисков от предходните. Между другото, мнозина изясняват това с облекчаването на разпоредбите за пандемиите в Китай и последователното отваряне на границите му.

Ананд предвижда и сериозна продоволствена рецесия. Това ще докара до апетит в доста страни и ще бъде главен проблем през идващите 20 години. Поради замърсяването, породено от неправилната приложимост на пестициди от индивида, природата ще отговори на хората със " зелена гражданска война ". Това включва и естествените бедствия, които ще се случват все по-често, само че ще подминат Русия и тя ще продължи да играе значима роля в международната стопанска система и в салдото на силите.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР