Само мнозинството в Народното събрание има полза от тиха опозиция.

...
Само мнозинството в Народното събрание има полза от тиха опозиция.
Коментари Харесай

ИТН: Договорките във властта вече са постигнати

Само болшинството в Народното събрание има изгода от тиха съпротива . Това съобщи заместник-председателят на " ИТН " (ИТН) Ивайло Вълчев пред БиТиВи за абсурда с разпределението на парламентарните комисии.

Има Такъв Народ напуснали през вчерашния ден пленарна зала поради това, че управленията на комисиите са контрактувани и разпределени по метод, който не е верен. Разпределението на комисиите би трябвало да се случва по симетричен принцип, уточни Вълчев.

В Министерски съвет са се разположили основните сили на ПП-ДБ, а в Народното събрание ще се случва това, което счита да диктува ГЕРБ-СДС. При по този начин създалото се болшинство в пленарна зала на Народното събрание имат задоволително доста хора, с цел да могат да гласоподават това, което сметнат за нужно, разяснява Вълчев. Мнозинството, което работи единно и взима общо съдружни и партийни решения, в него има и рационални хора, които не са склонни да се поддават на такава политика и се пробват да работят рационално, добави той.

По думите му мнението на Има Такъв Народ не се разграничава доста, както при разпределението на комисиите.  като там няма да има спор, който може да промени нещо, уточни Ивайло Вълчев и добави, че Има Такъв Народ най-вероятно няма да поддържат Димитър Радев за нов мандат като шеф на Народната банка.

Ивайло Вълчев разкритикува още, че Асен Василев е мощно пожелателен и рискован. Формацията на Слави Трифонов ще направи оферти сред първо и второ четене в бюджета.

Има Такъв Народ ще поддържат със старите съветски БТР-и.
 Обновена
" Възраждане ", Българска социалистическа партия и Има Такъв Народ напуснаха зала поради комисиите

Депутатите се скараха за разпределянето на председателските и зам.-председателските места на парламентарните комисии в НС
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР