Само минути след като злорадствах, че пенсионният ми фонд е

...
Само минути след като злорадствах, че пенсионният ми фонд е
Коментари Харесай

Как да инвестираме без страх или FOMO

Само минути откакто злорадствах, че пенсионният ми фонд е достигнал половин милион паунда предишния вторник, мама се обади да каже, че баща е бил съборен от мотоциклета си и е в болница.

Моята горделивост. Неговото проваляне. Никога не съм чел Стария завет, само че съм съвсем сигурен, че това не е методът, по който Притчи 16:18 би трябвало да работи. Кола мина на алено и раздра червата му.

Не е това, от което се нуждаеш на 82 години. Когато кацнах в Сидни, скочът в самолета ми беше приключил, а татко ми беше отвън театъра. Случват се нелепости, споделих на хирурга. Да се ​​надяваме, че е по този начин, отговори той.

Само месец откакто лодката ми се взриви и две години, откогато заради тъпа смешка изгубих работата си, тази последна драма акцентира превратностите на живота. Сигурен съм, че читателите имат свои лични приказки за бързо изменящите се ориси.

Моля, изпратете ми имейл и аз ще ги прочета на моя пациент — само че без смешни, с цел да не изпусне скобите си. Възходите и паденията на п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР