Само месеци след излизането си на пазара, Витацептин даде надежда

...
Само месеци след излизането си на пазара, Витацептин даде надежда
Коментари Харесай

Витацептин® с благороден жест към онкоболни пациенти

Само месеци след излизането си на пазара, Витацептин даде вяра за нов живот на стотици пациенти. Добвката, която потвърдено усъвършенства индикаторите на онкоболните провокира взрив в западната ни съседка Македония. Този месец производителите на Витацептин® имат добра вест за обществено слаби хора, наранени от подлата болест. Те оферират гратис цялостна терапия на онкоболни пациенти, които се нуждаят от препарата, само че не могат да си го разрешат. Подборът ще е на обществен принцип. Всеки искащ може да кандидатства за безплатната стратегия на фейсбук страницата на Витацептин®

Витацептин® е един от най- желаните антиоксиданти в Австрия, Германия, Англия, Хърватска и Косово. Стотици са пациентите с онкологични болести у нас, които споделят удобното въздействие на Витацептин® при осъществяване на лекуването им. Какво е Витацептин? Витацептин е мощен антиоксидант, които подкрепя битката с онкологичните болести. Витацептин® е мощен антиоксидант с напълно естествен състав. В него са включени два растителни типа – Iresine celosia и Petivera alliacea.

Идеята на създаването на Витацептин® е включването на нови биологично дейни субстанции с антиинфекциозен и противотуморен резултат, подпомагащи терапия на онкологични болести. Биологично дейните средства, които се извличат от растения, нямат токсичност, спрямо стандартните антинеопластични медикаменти. Как работи? Действието му е в няколко съществени насоки – подтиква имунната функционалност, детоксикира организма и усилва отбраната на организма чрез производството на NK-клетки и лимфоцити.

Витацептин® – ново потомство естествен артикул, който е основан да спомага и подкрепя организма в хода на стандартното онколечение – химиотерапия и лъчетерапия. Витацептин® подкрепя детоксикацията на организма и работи за подсилването на имунната система в хода на стрес, безсилие и болест.

Витацептин® е сполучливо използван и при превъзмогването на страничните резултати от химиотерапия и лъчетерапия. Витацептин® има имуностимулиращо, имуномодулаторно, антиоксидантно, антивирусно, антимикробно и противотуморно деяние, подпомагайки скоростното възобновяване на имунната система. Каква е задачата? Целта на Витацептин® е да подкрепи решаването на значими проблеми от световен темперамент, стоящи пред здравните и обществени системи, каквито са някои бактериални, вирусни, гъбични и паразитни инфекции и туморни болести.

Конвенционалното лекуване има добра успеваемост, само че постоянно демонстрира ниска селективност, тъй като визира и бързоделящите се естествени кафези. Това води до тежки странични резултати като миелосупресия и гастро-интестинални нарушавания, а също по този начин и прояви на кардио-, хепато- и нефротоксичност, и други нежелани реакции.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР