Само месец след старта на Кой да знае още едно

...
Само месец след старта на Кой да знае още едно
Коментари Харесай

Зрителите бесни на жената на Краси Радков : Махай се, не ставаш за нищо!

Само месец след старта на " Кой да знае " още едно от топ лицата му бе отстранено. Вече втори епизод феновете се питат къде е артистът Христо Пъдев, който всекидневно е капитан на единия тим, а Милица Гладнишка на другия. Мястото на Пъдев е поверено на дамата на Краси Радков - Станислава. От този сезон той работи в bTV като водещ на " Денсинг старс " и надлежно съумя да уреди и половинката си с добре платено занятие. 

Отсъствието на Пъдев обаче не се харесва по никакъв начин на феновете на шоуто. За малко той се трансформира в техен любим и упорстват да се завърне в занимателното шоу. " Пъдев ми липсва " ; " Разваляте предаването, къде е Пъдев? Аман от нахални русокоски " ; " Разочаровах се, когато видях, че Пъдев го няма " ; " Дано скоро се върне, че без него е скучно " ; " Станислава не е за това предаване, не й се получава " ; " Жената на Краси Радков е огромно дърво, неприятна е за гледане в тъкмо това предаване ", са единствено дребна част от мненията. 



Сашо Кадиев даде пояснение за изгубването, което обаче прозвуча като типичното за него лигавене, а не като факт. Христо Пъдев имал неотложни работни задължения, само че напълно скоро ще се завърне на екран и ще приключи звездния момент на Станислава, която няма и капка от харизмата на мъжа си Краси Радков.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР