Само месец след масираните проверки на фермите в Разложко, предприети

...
Само месец след масираните проверки на фермите в Разложко, предприети
Коментари Харесай

Крави преживят кротко на пътя Разлог-Гоце Делчев

Само месец след масираните инспекции на фермите в Разложко, подхванати поради безстопанствените животни по пътищата, читатели алармираха за следващото стадо крави на основен път II-19 Разлог-Банско-Гоце Делчев, създаващо действителна заплаха за ПТП. Животните са се движели необезпокоявани, без овчар и по двете платна на пътя край Разлог, написа Струма.бг.

„ Това е всекидневие по този път. Колко произшествия към този момент станаха и никой не го интересува. Сигурно би трябвало да стане най-лошото – някой да почине, с цел да се вземат ограничения. Крайно време е виновните за тези животни лица да бъдат осъдени, освен предупреждавани”, разясниха водачи, натъкнали се на стадото.

Проблемът в действителност е сериозен. Точно преди един месец единствено за 24 часа бяха регистрирани два пътни случая – един на Предел и един край Добринище, поради ненадейно изскочили на пътя коне.

Резултатът – три автомобила със съществени материални вреди, за благополучие без потърпевши. Повече от 30 са записаните произшествия, породени от животни единствено на територията на община Разлог. /Марица.бг
тагове крави разлог гоце делчев път
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР