Само месец след като беше арестуван за шофиране в пияно

...
Само месец след като беше арестуван за шофиране в пияно
Коментари Харесай

А такаа: Месец след ареста, Нойзи на "Плейбой" парти в бар, но без Мария Игнатова! (СНИМКИ)

Само месец откакто беше задържан за шофиране в пияно положение и книжката му бе отнета, Ивайло Цветков - Нойзи хукна по питейните заведения. Интелектуалецът беше хванат на празненство на списание " Плейбой ", чиято цел бе да се покажат непубликувани до момента фотоси от броевете.

Любопитното е, че Мария Игнатова също е била в листата с поканените посетители, само че е декларирала, че не желае да участва. Това е очевидно доказателство освен, че двамата с мъжа й са разграничени, само че и че връзките им въобще не са се запазили другарски. Вероятно е имало огромен скандал и замяна на реплики, които не могат да се не помнят елементарно.

Присъстващи на празненството разкриха, че Нойзи е изглеждал много обезпокоен и е отказвал да употребява алкохол, поради нелепата издънка, която направи и страха да не стане още веднъж за срам в очите на хората.

Той, несъмнено, е пристигнал и си е тръгнал без кола като разчитал на такситата в столицата. По време на престоя си в бара Нойзи нито един път не е загатнал името на брачната половинка си, тъй като все още двамата към момента нямат формален бракоразвод.

През това време пък Мария пуска фотоси от природата и демонстрира, че се радостни с другари и е спокойна и удовлетворена от живота си. А дали слуховете, че се е събрала още веднъж с Димитър Рачков са правилни, ще се разбере занапред.

Източник: Crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР