Само месец преди да отпразнува рождения си ден (36 години),

...
Само месец преди да отпразнува рождения си ден (36 години),
Коментари Харесай

Светлана Гущерова се сети да се засрами

Само месец преди да отпразнува рождения си ден (36 години), Светлана Гущерова се засрами от голите фотоси в предишното й. 

Многодетната майка, която от известно време се вживява в ролята на честна госпожа осъзнала, че е срамно, че е заставала пред камера, както майка я е родила. Тя се стараела да скрие от общественото пространство всички следи от палавото си минало, само че към този момент без необикновен триумф. Когато децата й пораснат, щяла да им дава за образец живота си, с цел да знаят какво не би трябвало да вършат.
 
Ако 3-годишната щерка на Светлана Гущерова един ден реши да се снима гола, тя изрично щяла да й забрани, даже крои проекти да ги запише да учат в чужбина. Твърди, че с годините прозряла, че няма по-важно от учението.

Самата тя преди години избягала от учебно заведение, с цел да пътува за София и да взе участие в кастинг за плеймейтки. Излъгала майка си, че ще спи у другарка, и се качила в рейса от родното си Търговище за София. Синът на класната обаче я видял, споделил на майка си, а тя – на майката на бъдещата звезда. И по този начин измамата лъснала. Разочарованата родителка проклела Светлана: „ Пожелавам ти, дъще, да имаш щерка, да видиш какво е! ”. 

Очевидно майчиното проклинание се е сбъднало, защото както е известно, първородното дете на Светла и мъжа й Христиан Гущеров е момиче, носещо името Анелия-Добромира – от имената на свекървата Анелия и свекъра Добромир Гущеров. Следват още две деца, този път момчета – Добромир и Кристиан-Валентин. Майката се чудела по какъв начин да скрие голите си фотоси, явно притеснявайки се, че един ден децата ще ги видят. 

Известно е, че тя се трансформира във фабрика за бебета, раждайки 3 деца за 3 години – в интервала сред пролетта на 2019-а и пролетта на 2022 година И трите са родени с интервенция. В тези случаи лекарите поучават сред две раждания да има най-малко две години, само че явно на Гущеров не му пука за сигурността на Светлана.

Пенсионираната плеймейтка доста внимава да не скапе 40-килограмовата си фигура, при все, че това е една от аргументите за преждевременното раждане и на трите й отрочета, въпреки тя да твърди, че това се дължи на манията й за непорочност.

Първото раждане станало, когато решила да почисти голям бистър „ полюлей ”, както госпожата назовава попилея в дома си. Това се случило в осмия месец от бременността й.
Второто и третото бебе също се появили по-рано в сравнение с би трябвало. И трите имали проблеми с белите дробове, лежали в кувьози и били на системи. 

Светлана е безапелационна, че желае и четвърто дете, само че Гущеров е безапелационен, че би трябвало да създадат пауза.
Вероятно роднините се надяват, че най-малко в този момент двойката ще изчака препоръчвания от медиците 2-годишен интервал.
Източник: Уикенд 
 



 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР