Само месец остава преди Нова година, така че е време

...
Само месец остава преди Нова година, така че е време
Коментари Харесай

Новогодишната диета на Клаудиа Шифър

Само месец остава преди Нова година, тъй че е време съществено да стартираме да се замисляме по какъв начин ще изглеждаме в празничната нощ. Този празник ни дава огромна мотивация и религия в чудесата, тъй като всички се надяваме, че неприятното ще остане в предишното и всичко, което е красиво и магическо, ни чака в нова година. Също по този начин този празник е отличен мотив да приведете вашето тяло в ред и да оставите още няколко кг в предишното и, несъмнено, да влезете в обичаната си дреха.

Освен това в дните към Нова година постоянно не ядем най-здравословната храна в огромни количества, тъй че би трябвало да изчистите стомаха и червата си от токсините. Поради тази причина предлагаме на вашето внимание диетата на именития модел Клаудия Шифър, която ѝ оказва помощ бързо да възвърне тялото и здравето си.

Как да отслабнете бързо и дейно

ЗАКУСКА

За закуска би трябвало да ядете мюсли, единствено че е по-добре е сами да си го приготвите, а не да го купувате. Така че, смесете чаша нарязани плодове, може и сушени (с изключение на банани, грозде и фурми) с една супена лъжица от покълнали семена и 100 грама натурално кисело мляко.

Без чай, кафе, сок или други питиета. Пийте чиста негазирана вода 30 минути преди закуска.

ПРЕДИ ОБЯД

Подгответе коктейл за обяд. За тази цел смесете 100 ml от някакъв естествен сок и 100 ml кисело мляко. Ако не можете да извършите сок, можете да употребявате пюре от плодове.

ОБЯД

При главното хранене е належащо да се подготвя зеленчукова яхния. Добавете няколко съцветия от карфиол или броколи в малко количество вода, прибавете нарязани сезонни зеленчуци - 1 зърно черен пипер, 1 морков, 1 чаша зелен грах, половин крушка, 1 корен от целина, магданоз. Прибавете към ястието 1 супена лъжица зехтин с 1 ч.л. лимонен сок.

СЛЕДОБЕДНА ЗАКУСКА

Между обяда и вечерята, с цел да притъпите глада си, ще ви помогнете дребен сандвич - сложете 100 г варено пилешко върху пълнозърнест самун. За усет можете да добавите магданоз или копър. Без сос, масло и други подправки.

ВЕЧЕРЯТА

На вечеря моделът пие шейк. Смесете 50 грама варен ориз с една настъргана ябълка и 100 грама от обичаните ви плодове.

На пръв взор диетата е много сложна, само че в действителност менюто е уравновесено и ще обезпечи на тялото всичко належащо. Менюто е предопределено за 1200 калории, по тази причина 5 дни на диетата са задоволителни. И не забравяйте за режима на пиянство, тъй като водата е единственото нещо, което може да се употребява без ограничавания по време на храненето.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР