Само месец остава до голямото начало на един от най-очакваните

...
Само месец остава до голямото начало на един от най-очакваните
Коментари Харесай

Сериалът „Вина“ започва на 5 януари по БНТ 1

Само месец остава до огромното начало на един от най-очакваните телевизионни планове – най-новия сериал на Българска национална телевизия „ Вина “.

 

Сериалът стартира от 5 януари 2023 година и дава обещание да завладее напълно още през цялото време. Всеки четвъртък в 21:00 ч. ефирът на Българска национална телевизия 1 ще е непокътната територия за 12-серийната фамилна драма, в която се преплитат две съществени тематики – за вѝното и за винáта, която човек изпитва в разнообразни обстановки в своя живот.

 

„ Вина “ е част от филмопроизводството на Българска национална телевизия, режисьор е Виктор Божинов, а сценаристи - Нели Димитрова, Ваня Николова и Екатерина Николова.

 

В центъра на сюжета във „ Вина “ е Филип (в ролята е Владимир Зомбори),  който се завръща от Америка, с цел да продаде винарната на умрелия си вуйчо. Бизнесът, който наследява обаче, се оказва в тежко положение – с доста насъбрани задължения, недоволни чиновници и тонове залежало вино.

 

Историята ни среща и с надарената и фанатично отдадена на работата си млада еноложка Елина (в ролята е Елена Телбис) и скрития съучастник Андрей (в ролята е Михаил Билалов), който саботира работата на винарната в името на персоналната си полза. И до момента в който Филип дружно с Елина и други свои съидейници се пробва да възроди винарната и да опази целостта на своето семейство, нескрито стартират да излизат тъмни секрети от предишното, а героите се борят, всеки по собствен метод, с горчивото възприятие за вина…

 

„ Вина “ е история за общочовешките тематики като премълчаната в предишното истина, която капка по капка си проправя път към сегашното, любовта и изневярата, от която никой не е застрахован. В сериала феновете ще се срещнат и с несломимия вътрешен ентусиазъм да създаваш, оставяйки след себе си диря, изконния дълг към фамилията и уважението към труда на предците, само че и с неутолимото предпочитание за власт и пари, със скритото лице на бизнеса и пристъпването на моралните граници.

 

 

Българска национална телевизия е най-големият продуцент на телевизионно кино в България, а сериалът „ Вина “ е част филмопроизводството на публичната телевизия.

 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР