Само колегите се опитват да забравят тези 9 месеца, но

...
Само колегите се опитват да забравят тези 9 месеца, но
Коментари Харесай

НА ЖИВО – Пеевски: Колегите се опитват да забравят тези 9 месеца, но те са незабравими

Само сътрудниците се пробват да не помнят тези 9 месеца, само че те са незабравими, няма по какъв начин да ги не помнят. Рано е да приказваме за резултат от изборите, може да имаме 161 и тогава ще мислим още веднъж. Това съобщи съпредседателят на Движение за права и свободи Делян Пеевски в коридорите на Народното събрание.

Още гледайте във видеото на SafeNews:

То е ясно кой предложи измененията в Конституцията

– виждате подписите, на Христо Иванов и компания. Това си е отговорност на господин Главчев, от Движение за права и свободи, в случай че някой бъде поканен, няма да одобри, тъй като не желаеме. След изборите, ще решим какво ще вършим. Нека да забележим кой какъв брой ще вземе, хората на кого ще гласоподават доверие, рано е да се приказва. Не може да предопределяме вота на гласоподавателите “, сподели още Пеевски.

SafeNews напомня, че по-рано водачът на ГЕРБ Бойко Борисов съобщи, че „ държавно управление сред ГЕРБ и Движение за права и свободи няма да има. Аз поучавам Политическа партия, да отидат, да изгледат постановката: „ Език мой, зложелател мой “, тъй като в случай че продължат по същия метод няма да си приказваме. “

Правната комисия одобри шефът на Българска народна банка и неговите заместници, ръководителят на Сметната палата и заместниците му, както и омбудсманът и заместникът му да имат право да заемат длъжността длъжностен министър председател. За тази цел техните пълномощия ще бъдат краткотрайно прекъснати. Отпадна предлагането те да излизат в неплатен отпуск.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР