Само Кали присъства на 3-месечния помен на Денис Теофиков В края

...
Само Кали присъства на 3-месечния помен на Денис Теофиков
В края
Коментари Харесай

Никой не си спомня за Денис Теофиков

Само Кали участва на 3-месечния помен на Денис Теофиков
В края на януари се навършиха 3 месеца от трагичната крах на младия попизпълнител Денис Теофиков, само че никой с изключение на Кали не пристигна на помена с изключение на фамилията му, несъмнено. Нямаше го Емрах Стораро, който му се пишеше за пръв другар, нямаше ги Лияна и Есил Дюран, които твърдяха, че са доста близки с младия артист.

Преди дни родителите на 23-годишния реализатор основаха фондация на неговото име. Нейната цел ще бъде да подкрепя млади реализатори и гении оповестиха родителите на Денис.

И до момента в който майката и бащата са неутешими в своята тъга, гаджето ме Алекса също разгласи, че страда, то теши тъгата си, като пуска свои полуразголени фотоси. Гримьорката започва фотосесиите още преди да минат 40 дни от гибелта на Теофиков. Малко по-късно тя се втурна по воаяжи с екзотични дестинации.

Тези дни Алекса показа фотоси в обществените мрежи, от които се вижда по какъв начин се забавлява до зори в нощен клуб. Почитателката на чалгата мята салфетки и надига тостове все едно е на върха на щастието си.

След гибелта на Денис Теофиков Алекса твърдеше, че доста страда и мъчно претърпява неналичието му. Според осведомени обаче скръбта е била единствено поза и мадамата единствено е натрупала популярност и почитатели в обществените мрежи.
Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР