Само извън България вече могат да минат лъжите на Костадин

...
Само извън

Снимка: БГНЕС

Коментари Харесай

Само извън България вече могат да минат лъжите на Костадин Костадинов

Само отвън България към този момент могат да минат лъжите на Костадин Костадинов. Това написа в собствен коментар Елена Гунчева-Гривова.

SafeNews го разгласява без редакторска интервенция

Всъщност ходът на Костадинов с Лайкова е забавен – тъй като в България електоратът му понижава в пъти, а хората, които му имат вяра, стават все по-малко поради лъжите и цирковете, може да разчита единствено на хора, които са надалеч и нямат директни усещания какви ги правят в партията тук. И тъй като е, по този начин да се каже, спестовен, му би трябвало някой с пари да му изнесе акцията и да обезпечи медии, в случай че може и от чужбина, където лъжите му, че са патриотична партия, която не поддържа евроатлантическата политика, могат да минат. Тоест, ще накара „ Алтернатива за Германия “ да му заплати сметката и акцията, с цел да вкара един случайник, на който думата не сме чули за два мандата в Народното събрание, и ученикът на Шваб!

Когато схванат, че са били следващите употребявани от политическото мюре, към този момент ще е късно

В България се знае, че думите на водача са доста верни. Но зад тях дейностите са разнообразни. Интересно по какъв начин в услуга на ГЕРБ и даже на евроатлантиците в София, когато той съзнателно излезе да подлага на критика претендента на Българска социалистическа партия за кмет на София и по този начин оказа помощ на претендента на сглобката – един човечец, чията първа работа като кмет беше да окачи билбордове с хора, минали на другия бряг и ги показва като семейство.
Само отвън България към този момент могат да минат лъжите. Тук всички към този момент ги научиха. И както постоянно, си търсят ракета-носител, която по-късно ще питат „ Коя беше ти? “.

Използва и хвърля, това е политическата игра

Въпросът е дали Алтернатива за Германия ще се хване на обикновената игра на нашенския Остап Бендер!

Още вести четете в категория Коментари
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР