Само Hotnews.bg видя разговор на пианиста с негови фенове, в

...
Само Hotnews.bg видя разговор на пианиста с негови фенове, в
Коментари Харесай

Евгени Генчев: Никога повече в предаване с рози

Само Hotnews.bg видя диалог на пианиста с негови почитатели, в които той се зарича, че към този момент за нищо на света не би взел участие в риалити предаване с рози. В професионален проект Генчев търпи отчаяние, откакто " България през днешния ден " заяви изцяло погрешната информация, че той ще води новата музикална игра на bTV " Коя е тази ария ". Лице на предаването стана певизата Керана, а не Генчев, който обаче скрито надява още веднъж да съживи телевизионната си кариера. Това може би бе и повода да не се появи на празненството на малкия екран за откриването на новия сезон предходната седмица.

Вместо купонът Генчев избра да гледа филм в компанията на другари. В диалога с почитатели пък той призна, че желае да взе участие в шоу, което да е предизвикателство за него, само че категорично посочи, че сигурно едно от изискванията е в предаването да не се раздават рози.
Реклама

" Ако бих взел участие в нещо, то би било обвързвано с артистичното, само че и с детайли на непознатото. До някаква степен да резонира с мен и това, което върша, само че и да ме предизвика. "
Реклама
След раздялата с Валерия, за която първи Hotnews.bg писа, Генчев наподобява увесил нос и това не остава прикрито за феновете му. " Толкова трагичен и обезверен ли наподобявам? ", попита Евгени.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР