Само хора с перфектно зрение ще могат да забележат кола

...
Само хора с перфектно зрение ще могат да забележат кола
Коментари Харесай

Тест за най-зорките: ще решите ли този пъзел за 3 секунди?

Само хора с съвършено зрение ще могат да виждат кола с включени фарове. 

Изданието Daily Express ви кани да ревизирате вниманието си. Този пъзел тества способността ви да вършиме разлика сред видимо сходни силуети. Опитайте се да забележите кола с включени фарове на фона на други коли, които, както се оказва, наподобяват съвсем идентични.

Игрите и пъзелите за подготовка на мозъка са чудесни за възстановяване на паметта и концентрацията. Отделяйки време за решение на забавни проби и задания, можете да преместите вниманието си и да накарате мозъка си да работи по разнообразни способи.
 Визуален пъзел, пъзел тест, гатанка, подготовка на мозъка, кола, кола, включени фарове, Опитайте се да откриете кола с включени фарове на фона на други коли Снимка: iCompario
Мозъкът на всеки човек действа по друг метод и това, което е елементарно за някои, може да не е допустимо за други. В последния пъзел от iCompario хората са помолени да намерят една кола с включени фарове на детска площадка, цялостна с коли. Това би трябвало да стане за 3 секунди.

Намерихте ли вярната кола за избраното време? Не се тормозете, в случай че не, отговорът е ограден на фотографията по-долу.
 Визуален пъзел, пъзел тест, гатанка, подготовка на мозъка, кола, кола, включени фарове, Правенето на тези извършения може да помогне за попречване на разнообразни болести. Снимка: iCompario
Ако този пъзел наподобява прекомерно елементарен за вас или желаете да опитате зоркостта си в други пъзели, за какво не опитате и в тези:
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР