Само Господ може да каже кой докога ще пее, кой

...
Само Господ може да каже кой докога ще пее, кой
Коментари Харесай

Лили Иванова разкри най-големия си кошмар

" Само Господ може да каже кой докога ще пее, кой докога какво ще прави. Разбира се, след Него към този момент идва и моята аудитория ". С тези думи за пръв Лили Иванова разяснява рецензиите по неин адрес, че е време да слезе от сцената, предизвикани след концерта ѝ през септември в Античния спектакъл в Пловдив.

Иконата на българската музика даде изявление за Българска национална телевизия дни преди грандиозните си концерти, планувани за 14, 15 и 16 декември в Зала 1 на НДК.

Изявата на Лили Иванова в Античния спектакъл на 14 септември провокира вълна от мнения с изказвания, че примата е пяла подправено и огромна част от феновете са останали разочаровани. Много от сътрудниците на Иванова - Йорданка Христова и Георги Христов, застанаха на страната на примата.

" Какво е чувството, че всеки мисли, че знае всичко за Лили Иванова? ", пита по-късно Георги Любенов. Отговорът пристигна с още по-голяма непреклонност: " Нищо не знаят. Нищо! "

Пред водещия Лили Иванова разкри и отношението си към новите условия в света и повода за дългото театрално безмълвие.

" Не съм отсъствала толкоз дълго от сцената. Светът е доста друг. Не съм обезверена и ние би трябвало да сме подготвени да посрещнем всяко предизвикателство. Тези години ми се сториха най-големият призрачен сън, тъй като ме разделиха с моето благополучие - с моята аудитория. Искам да благодаря на тази прелестна моя аудитория ", показа тя.

" Имам пъклени проекти и мъчно задрямвам ", призна Иванова.
Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР