Само година след като си казаха заветното Да“, Мая и

...
Само година след като си казаха заветното Да“, Мая и
Коментари Харесай

Потресаващо! Мая разкри грозната истина за развода си с Венци Венц

Само година откакто си споделиха заветното „ Да “, Мая и Венци Венц се развеждат

Те имат и общ наследник Ноа, само че пътищата им към този момент не водят към общ друм. Официалната версия за развода им е изтърканата несходство в характерите, само че истината е друга и доста грозна.

По думите на съседи от вкъщи на Мая Вангелова и хитовия реализатор от дуото „ Павел и Венци Венц “ се носели единствено кавги, викове и смразяващи обиди.

В един миг двамата решили да се разделят, с цел да не се нараняват повече. За Венци Венц от дълго време се носят клюки, че обича да гребе от живота с цялостни шепи. Той не се съобразявал обаче с желанието на брачната половинка си да са по-дълго време дружно и да оказва помощ при развъждането на сина им. Музикантът приемал всевъзможни участия,за да е по-далеч от вкъщи и от отговорностите, тъй като за него това били „ убийствени битовизми “.

По думите на Мая непукизмът и неуважението му стигнало до такава степен, че той канел най-щурите си последователки в дома им, с цел да купонясват дружно. Случвало се постоянно, добре почерпени, брачната половинка му да намира мъжа си в много конфузни обстановки.

„ Мая на няколко пъти даде късмет на брака си с Венци. В началото се радваше, че живее с артист, с необятна душа, с създател, но той се оказа много необятен за нейните показа “, съжаляват я околните й другари.

 

Тагове: Венци Венц Павел и Венци Венц певец Мая Вангелова развод фенки
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР