Само Епархийският съвет на арменската църква не е застанал срещу

...
Само Епархийският съвет на арменската църква не е застанал срещу
Коментари Харесай

Манол Генов: Само Епархийският съвет на арменската църква не е застанал срещу ЗУТ

Само Епархийският съвет на арменската черква не е застанал против Закона за устройство на територията.
Това съобщи депутатът от Българска социалистическа партия Манол Генов по време на дебата по президентското несъгласие върху Закона за устройство на територията.
 Арх. Владимир Милков: Промените в Закон за устройство на територията основават предпоставки за корупция Арх. Владимир Милков: Промените в Закон за устройство на територията основават предпоставки за корупция
Промените в Закона за устройствения проект основават предпоставки за корупция. Това съобщи в „ Лице в лице “ по БТВ арх. Владимир...
Народният представител от " Българска социалистическа партия за България " обърна внимание, че
Манол Генов попита какво значи да се даде късмет на текста и дали това значи да се опитва и в случай че се сгреши, да се анулира.
" В началото на своето изявление ще ви прикани да подкрепите ветото на президента. Президентът не отхвърля по принцип тези текстове в претекстовете си. Просто държи те да бъдат сложени на по-широко публично разискване.
Преди малко преждеговорищият сътрудник направи разбор на претекстовете, които президентът е предложил пред нас като основателни за връщане на закона и поддържане на това несъгласие. Казахте положителни думи за браншовите организации, само че не се съобразихте с текстовете, по които те възразяваха ", сподели още Генов, представен от Фокус.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР