Само едно от 16 престъпления е довело до повдигане на

...
Само едно от 16 престъпления е довело до повдигане на
Коментари Харесай

Изнасилвачите и крадците са освободени от куката като заподозрени, преследвани в по-малко от 6% от престъпленията

Само едно от 16 закононарушения е довело до покачване на обвиняване или призовка на обвинен предходната година, демонстрират изобличителни нови данни.

Министрите бяха упрекнати в „ провалени “ жертви, откакто Министерството на вътрешните работи разкри, че единствено 5,9% от случаите, докладвани на полицията в Англия и Уелс, са довели до правосъдно гонене. И картината беше още по-лоша при случаите на обезчестяване, като единствено една от 40 жертви е видяла хипотетичния си нападател свикан или упрекнат.

Днес оповестените данни разкриват, че 3,9% от половите закононарушения, в това число 2,4% от изнасилванията, 4% от домовите обири, 5,3% от случаите с принуждение и 6,3% от грабежите са довели до обвиняване или призовка. През годината до септември 2,18 милиона случая са затворени, без да бъде разпознат обвинен.

Това провокира апели към държавното управление „ да се овладее “, като новите данни демонстрират, че половите закононарушения са се нараснали със 17% от 2020 година насам, престъплен...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР